Bli kvitt dobbelthake uten kirurgi med Belkyra

Belkyra - Bli kvitt dobbelthake uten kirurgi

 

Opplev synlig forbedring av hakeprofilen

Dobbelthaker kan ha mange årsaker, som aldring, genetikk eller vektøkning. Selv tynne mennesker kan plages av dobbelthake, og det kan være vanskelig eller så å si umulig å slanke eller trene den bort.

Belkyra er det første godkjente legemiddelet for behandling av uønsket fett under haken i form av en dobbelthake. Behandlingen ødelegger fettcellene under haken, og gir ofte en mer markert profil.

Injeksjonsbehandlingen tar mellom 15-20 minutter og innebærer ingen kirurgi.

Belkyra inneholder virkestoffet deoksykolsyre. Deoksykolsyre produseres naturlig i kroppen for å lette nedbrytningen av fett.

 

Hvordan fungerer Belkyra?

Belkyra kan gradvis redusere en dobbelthake og forbedre utseendet på hakeprofilen. Behandlingen fokuserer på å redusere fettcellene under haken som bidrar til dobbelthake.

 

Hva skjer før en Belkyra-behandling?

Vi i Akademikliniken er opptatte av at du skal føle deg trygg. Derfor er det første konsultasjonsbesøket viktig. Konsultasjonen er helt uforpliktende, og du vil her møte din behandler, som gir deg informasjon om selve behandlingen, priser og mulig ventetid. Dette er også en god anledning til å stille spørsmål.

Behandleren undersøker deretter halsen din, og gir deg en gjennomgang som forteller hva en behandling med Belkyra kan gjøre for deg. Behandleren din setter så sammen en behandlingsplan som vil gi deg et optimalt resultat.

 

Hvordan foregår en Belkyra-behandling?

Injeksjonsbehandlingen tar mellom 15-20 minutter og innebærer ingen kirurgi.

Behandleren injiserer små mengder av stoffet på flere steder i området som skal behandles. Hvor mye Belkyra du får og hvor mange behandlinger som trengs er avhengig av hvor mye fett det er under haken.

De fleste som behandles opplever en synlig forbedring av hakeprofilen etter to til fire behandlinger. For noen kreves det inntil seks behandlinger for å oppnå et optimalt resultat.

Tidsintervallet mellom hver behandling skal alltid være minst 4 uker. Når det ønskede resultatet er oppnådd, kreves det vanligvis ingen ytterligere behandling.

 

Hva skjer etter en Belkyra-behandling?

Som med andre injeksjonsbehandlinger kan du oppleve bivirkninger av Belkyra. Umiddelbart etter behandling kan man oppleve smerte, hevelse/væskeansamling, blåmerker eller redusert følelse under haken.

Disse bivirkningene er vanligvis forbigående og forsvinner av seg selv. Bivirkningene er vanligvis størst etter den første behandlingen, og blir mindre og mindre etter hver behandling.

 

Hva koster en Belkyra-behandling?

Prisen for en behandling avhenger av en rekke faktorer, som f.eks omfanget av behandlingen, antall behandlinger du trenger for tilstrekkelig effekt, samt om du gjør en kombinasjonsbehandling. Aktuelle kombinasjonsbehandlinger kan være fettsuging av hake og/eller halsplastikk.

Du vil få opplyst eksakt pris på behandlingen din i løpet av den uforpliktende konsultasjonen.

NB: Belkyra utføres kun av plastikkirurg og tilbys pr tid bare i Oslo og i Bergen. 

> Se priser for injeksjoner her

WEBBOOKING