ColoreScience

ColoreScience

Bak ColoreScience ligger en visjon om å skape en sunnere type skjønnhet. Å beskytte huden samtidig som man tilfører næring, uten å gå på bekostning av farge eller tekstur, er gjeldene for hvert produkt. Gjennom en innovativ formulering gir disse produktene et sunt og skånsom alternativ til alt-i-ett-kosmetikk og solpleieprodukter.

 

ColoreScience

Hva gjør produktene til ColoreScience spesielle?

ColoreSciences produkter er spesielt tilpasset til å ta vare på huden samtidig som man kan oppretteholde en normal hverdag, med eksponering for sol og aktivitet. Når man velger produkter fra ColoreScience kan man passe på huden, uten at det går på bekostning av beskyttelse eller pleie. Dette er fordi alle produktene har innebygd både SPF og hudpleie. ColoreScience er dedikert til å skape luksus, uansett livsstil.

ColoreScience Sunforgettable Total Protection

ColoreScience Sunforgettable Total Protection inneholder en eksklusiv blanding av spesialiserte og patenterte solbeskyttende ingredienser, alt designet for å gi solbeskyttelse av aller høyeste kvalitet. Disse egenskapene hjelper produktene å denne en beskyttende barriere på huden som bekjemper dannelse av frie radikaler og oksidativt stress. Produktene finnes til både ansikt og kropp. I tillegg har serien egne make-up produkter eller produkter tilpasset en aktiv livsstil. Dette gir en unik mulighet til å kunne beskytte huden mot skadelig stråling uansett hvordan man ønsker å tilbringe sommeren.

I tillegg til solfaktor har alle produktene:

  • Beskyttelse mot forurensning
  • Beskyttelse mot blått lys (HEV-lys)
  • Beskyttelse mot infrarødt lys
  • Reduserer frie radikaler
  • Antioksidantrike, estetiske formuleringer
  • Vann- og svetteresistente i 80 minutter

 

Les mer om hva vi tilbyr av hudpleieprodukter hos Akademikliniken>

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/