Brems forekomsten av alderstegn

I takt med at vi blir eldre og utsetter huden vår for ulike belastninger, dannes linjer, rynker og til slutt dype furer. Dette skyldes først og fremst at kollagenet i underhuden minsker, og det er det som fyller ut lærhuden og fettet.

Hudens aldring påvirkes av ulike forhold. Først og fremst  gjelder dette sol og røyking, men også av arvelige faktorer.

Vi kan aldri stoppe aldringen, men vi kan bremse ned forekomsten av aldringstegn. Gjennom å leve sunt, beskytte huden mot sol samt holde huden ren og fuktig, kan man bidra til at  prosessen går langsommere.

 

 

Reduser ansiktsmuskulaturens aktivitet:
Rynker som forårsakes av gjentatt mimikk, kan reduseres gjennom å få muskulaturen til å slappe av ved hjelp av injeksjoner.


Fyll ut rynken:

Man kan justere enkelte dype eller små rynker og furer gjennom å injisere en filler som løfter opp og glatter ut rynken nedenifra. Her bruker vi Restylane eller andre fillers. En oversikt over våre rynkebehandlinger finner du i rynkeguiden, og fillerbehandlinger i fillerguiden.


Tving, og stimuler huden til nydannelse:

For å behandle små overfladiske linjer og rynker, kan man "skrelle av", peeling, hudens øverste lag. På  denne måten tvinger man i gang en fornyelse av huden gjennom kroppens tilhelingsprosess. Akademikliniken har lang og bred erfaring i behandling av rynker. Med et stort spekter av behandlingstilbud kan vi skreddersy en behandlingspakke som passer for til ditt behov.

 

Akademikliniken er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor tar vi alltid en konsultasjon først. Denne er helt uforpliktende.

Du må fylle ut et helseskjema i tillegg til å lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling. Deretter vil en av våre kosmetiske sykepleiere snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen.
Du vil også få informasjon om selve behandlingen, priser og eventuelt ventetid, og det blir god anledning til å stille spørsmål.

Hvis du velger å gå videre, setter vi oppen time hos en av våre spesialister. Hvis det er mulig, kan en eventuelt behandling foretas i forbindelse med konsultasjonstimen.

Er det noe du er usikker på? Ring oss, vi er alltid tilgjengelige  dersom du har spørsmål.

Det finnes forskjellige typer behandlingsformer. Det tas utgangspunkt i din hud og det som gir optimal effekt.


Reduser ansiktsmuskulaturens aktivitet:

Rynker som forårsakes av gjentatt mimikk, kan reduseres gjennom å få muskulaturen til å slappe av ved hjelp av injeksjoner.


Fyll ut rynken:

Man kan justere enkelte dype eller små rynker og furer gjennom å injisere en filler som løfter opp og glatter ut rynken nedenifra. Her bruker vi Restylane eller andre fillers.

De fleste foretrekker å få bedøvelse før behandling med Restylane. Vi benytter enten en krembedøvelse eller injeksjon (tannlegebedøvelse). På den måten kan Restylane behandlingen gjennomføres med minimalt av ubehag.

Restylane injiseres i huden via en tynn nål. Restylane kommer i flere ulike typer, basert på molekylstørrelse. Hver type har et bestemt hudlag hvor det skal legges. Dette vil sykepleierne på Akademikliniken ha spesialkompetanse på.

Behandlingen tar fra 30-50 minutter. Etter behandling er det normalt å føle noe ubehag , for eksempel rødhet, hevelse, smerte, kløe, blåmerker eller ømhet i det behandlede området. Dette går som oftest over etter noen dager, maksimalt 1–2 uker


Hvordan virker Restylane

Restylane er en klar gel basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyren i Restylane er ikke animalsk, og du trenger derfor ikke ta hudtest. Det er også minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner. Restylane har en unik evne til å trekke til seg vann, dette gjør at volumet opprettholdes selv når Restylane begynner å løse seg opp.

Restylane gir i de fleste tilfeller umiddelbar effekt. Effekten er langvarig, men ikke permanent. Etter første behandling, anbefaler vi ny behandling etter 4 måneder for å opprettholde resultatet. Effekten av en behandling med Restylane vil deretter kunne vare fra 6-12 måneder avhengig av det behandlede område, hudtype, livsstil og alder. På grunn av leppenes vevstype, vil en her ha kortere varighet.


Tving og stimuler huden til nydannelse:

For å behandle små overfladiske linjer og rynker, kan man «skrelle av» hudens øverste lag. På denne måten tvinger man i gang en fornyelse av huden gjennom kroppens tilhelingsprosess. Dette skjer gjennom peel og laser.

Tilhelingsprosessen individuell og det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg etter dem. 
Før du drar fra klinikken, vil du få utdelt et infoskriv om selve behandlingen som er blitt utført samt info om reaksjoner etter en slik behandling.

Det er viktig at du er forsiktig med sol etter behandlingen. Vi anbefaler at du bruker minimum solfaktor 30 daglig.

Hvis det er noe du lurer på, er det bare å ta kontakt med oss.

For at du skal kunne beholde et bra resultat på lengre sikt, anbefaler vi vedlikeholdsbehandling- denne vil også kunne ha en forebyggende effekt. I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig.

Hos Akademikliniken får du god info om hupleie, samt bruk av de forskjellige produktene som er tilpasset deg og din hudtilstand.

Vi fører medisinske hudpleieserier fra Akademikliniken og ZO Obagi.

Prisen for en behandling avhenger av hvilket område som skal behandles samt produkter/behandling som benyttes.
Du vil  få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av konsultasjonen.  

Du kan lese mer om priser her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/