Hydrafacial

Hva er HydraFacial?

HydraFacial er en medisinsk gradert behandling, og den eneste hydra-dermabrasion behandling som renser, detoxer, eksfolierer, trekker ut og fukter - alt på en gang.  Ved å benytte Vortex-Fusion teknologi, er en HydraFacial behandling både en fysisk og kjemisk peeling prosess som trekker ut talg og tilstopping, samtidig som den tilfører spesifikke emner for å forbedre utseendet på huden.

HydraFacial's patenterte teknologi, tar non-ablativ ansiktsforyngelse til et helt nytt nivå. Med fire enkle trinn og valgfri tilleggsbehandlinger, jobber HydraFacial med å gjenopprette huden til en ungdommelig og sunn tilstand. HydraFacial kan gjøres som klassisk hudbehandling, eller som tilpasset behandling for jevnere hudtone eller anti-age. Spør din behandler om hva som passer din hud.

HydraFacial hjelper mot

 • fine linjer og rynker
 • store porer
 • fet hud
 • brune flekker
 • rød, tørr og irritert hud
 •  mot talgproduksjon i huden
 • synlige blodkar i huden (Telangiectasia)

Hvordan foregår HydraFacial?

Hydrafacial foregår i 3 - 4 trinn, alt etter hudtype og behandling. Vi har i tillegg ulike serumer som kan tilføres for å skreddersy behandlingen ytterligere. Blant annet har vi ZO Rosatrol serum for deg med mer sensitiv hud og ZO Brightalive serum for deg med mer pigmentproblematikk.

 

Rensing og Eksfoliering Med Activ- 4 ™, som er en kombinasjon av melkesyre og glucosamine. Dette myker opp og renser huden, slik at den etterlates ren og klar for de andre trinnene i behandlingen.

Acid Peel, den potente GlySal løsningen i kombinasjon med Vortex-Fusion teknologien, er uovertruffen ved dyp rensing og peeling av huden. Dette dabbes eller strykes på huden i områder som er tettet til og trenger litt dypere behandling.

Vortex-Extraction ™ I dette trinnet benyttes Beta-HD ™ for å myke opp talg og urenheter. Her trekker man ut talg og slagstoffer ved bruk av et skånsomt sug istedenfor manuell klemming.

Vortex-Fusion. Det siste trinnet er utviklet for å avgifte/detoxe og beskytte huden mot frie radikaler, og inneholder "super-serum" Antiox-6 ™ som fyller på hudens naturlige elastisitet og fuktighet. Denne kraftige formelen kombinerer hyaluronsyre, som er veldig fuktighetsgivende, med avgiftende antioksidanter som vitamin A, E, hvit te ekstrakt, hestekastanje ekstrakt og rosmarinekstrakt.

Hvor lenge varer effekten av hudbehandlingen?

Varigheten av en behandling er individuelle og vil variere etter utgangspunkt, område som behandles, alder, livsstil etc. Ofte vil resultatet av en behandling vare lengre dersom du har gjort det jevnlig over en lengre periode.  For optimal effekt anbefaler vi en kur på 3 - behandlinger med hydraFacial, men den kan fint gjøres som enkeltbehandling Akademikliniken kan ikke gi garantier for det kosmetiske resultatet av den enkelte behandling. 

Kan jeg få behandling på samme dag konsultasjonen?

Dersom du planlegger å gjøre Dermapen, HydraFacial, PRX, peeling  eller mindre områder laser kan du fint gjøre behandling samtidig som du er til konsultasjon så lenge det er satt av tid til det. 

Du bør vente med HydraFacial behandling

 • dersom du har aktive infeksjoner som krever antibiotika dagen du skal ha behandling
 • dersom du plages med munnsår skal du alltid unngå behandling i ansiktet mens utbruddet pågår og det er alltid lurt å gi behandleren din beskjed dersom du får munnsår jevnlig. 

 

Ved det første besøket hos oss møter du en erfaren kosmetisk sykepleier som lytter til dine ønsker, går igjennom alternativene for behandling og svarer på dine spørsmål. Under besøket får du også informasjon om hva behandlingen vil koste og om evt. forholdsregler. Du må også fylle ut et helseskjema som gjelder din helsetilstand og tidligere sykdommer og behandlinger.

Det er viktig at du har realistiske forventninger og at du får informasjon om hvilke forandringer en behandling vil medføre. Dersom du velger å gå booke en behandling, kan vi enten hjelpe deg å finne en time, eller i noen tilfeller – behandle direkte dersom det er satt av tid til det.

 

Forhåndsregler for medisiner
Bruker du faste medisine, fyll inn på helseskjema, så vil vi kunne hjelpe deg dersom det er noe du bør unngå.  Spesielt blodfortynnende kan medføre en økt risiko for hematomer eller blåmerker og kan være fint å unngå.

Etterbehandling etter HydraFacial

Etter behandling skal man bruke dagkrem med minimum solfaktor 30, samt unngå direkte soleksponering av det behandlede området de påfølgende 4 ukene. I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig. Hos Akademikliniken får du god info om hupleie og bruk av de forskjellige produktene som er tilpasset deg og din hudtilstand.

Vi fører medisinske hudpleieserier fra Akademikliniken og ZO Skin Health. Mange opplever en forsterket effekt av å kombinere skreddersydde behandlinger og et tilpasset krem program for huden.

Vår kompetanse, din trygghet

 • Alle injeksjoner med filler og medisinsk rynkebehandling utføres av autoriserte og sertifiserte sykepleiere eller autoriserte og sertifiserte leger.
 • Alle hudbehandlinger utføres av hudpleiere, sykepleiere eller annet sertifisert helsepersonell.
 • Vi benytter vi alltid høykvalitative, veldokumenterte injeksjonspreparater fra velrennomerte forhandlere
 • Vi har telefonvakt i helgene for akutte tilfeller
 • Våre kosmetiske sykepleiere gir deg en personlig anbefaling og sier ifra om du ikke trenger behandling

Den første konsultasjonen

Vi er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor er den første  konsultasjonen veldig viktig. Under den uforpliktende konsultasjonen vil du treffe en av våre dyktige kosmetiske sykepleiere. som vil veilede deg gjennom behandlingen og hva du kan forvente deg av resultater. Konsultasjonen er både for at vi skal forstå deg og dine ønsker og for at du skal få svar på alle dine spørsmål. Hvis du velger å gå videre, setter vi oppen time hos en av våre spesialister. Hvis mulig, kan en eventuell behandling gjøres i forbindelse med konsultasjonen. Ring oss gjerne dersom du har spørsmål. Ikke nøl med å ta kontakt, du kan også ringe oss gjerne om du har spørsmål.

 

Hva er inkludert i prisen?

Eventuell bedøvelse er alltid inkludert i prisen hos oss dersom det er nødvendig. Skulle du ha spørsmål i etterkant av behandlingen vil du alltid kunne komme til en kostnadsfri kontroll. Dersom vi setter deg på et kraftigere medisinsk hudporgram er flere kontroller inkludert i prisen. Anbefalinger om kombinasjon med f.eks injeksjonsbehandlinger eller andre hudbehandlinger for ytterligere resultat hjelper vi deg selvfølgelig med.

 

Hva koster HydraFacial i Oslo og Bergen?

Konsultasjon 350,-
HydraFacial, helt ansikt 1 700,-
HydraFacial ZO Rozatrol Booster (mot rød/irritert hud) 2 400,-
HydraFacial ZO Brightalive Booster (mot pigmentert hud) 2 400,-
HydraFacial Anti-age 2 400,-

 

Bestill time

Prisen for en behandling avhenger av hvilket område som skal behandles og metode/behandling som benyttes.

Hva koster Hydrafacial i Trondheim og Stavanger?

 

Konsultasjon 350,-
HydraFacial, helt ansikt 1 300,-
HydraFacial ZO Rozatrol Booster (mot rød/irritert hud) 2 000,-
HydraFacial ZO Brightalive Booster (mot pigmentert hud) 2 000,-
HydraFacial Anti-age 2 000,-

 

Bestill time

Prisen for en behandling avhenger av hvilket område som skal behandles og metode/behandling som benyttes.
   

   

  Innhold godkjent av: Bjørn Tvedt

   

   

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  * indicates required  Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/