Dermapen - Akademikliniken

Dermapen Micro-Needling, gir en kollagenboost

Dermapen er en avansert fraksjonert microneedling behandling som øker hudens kollagenproduksjon. Nyproduksjon av naturlige elastiske komponenter i huden kan sammenlignes med effekten av en mildere fraksjonert laser, dog med mye mindre bivirkninger og kortere tilhelingstid. Behandlingsmetoden er mer effektiv enn f.eks milde peelinger.

Dermapen kan benyttes for å behandle:

  • Slapp og eldet hud
  • Rynker og fine linjer
  • Røykerynker rundt munnen
  • Aknearr
  • Store porer
  • Misfargede arr (f.eks. etter akne, kirurgi og brannskader)

Finnes på samtlige klinikker i Norge.

 

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd

Hvordan fungerer det?

Under en Dermapen behandling, vibrerer 12 sterile engangsnåler, og skaper opp mot 1300 microkanaler i huden pr sekund. Dette sikrer effektivt opptak av behandlingspreparat,  og en kollagenstimulerende effekt dypt nede i huden. Det serum som benyttes inneholder blant annet Hyaluronsyre, Vitamin B5 og antiinflammatoriske ingredienser.

Behandling med Dermapen

Behandling med Dermapen skjer med minimalt av ubehag. Bedøvelseskrem kan benyttes innen behandling dersom det er behov for dette. Selve behandlingen går raskt og tar 5-10 minutter pr behandlet område. Vanligvis behøves 5-6 behandlinger for å nå et optimalt resultat, og det bør går 4-6 uker mellom hver behandling. Mange ser resultat allerede etter den første behandlingen.  Mer varige resultater oppnår man etter 3-6 behandlinger. Din huds tilstand vil forbedres ytterligere i 6-12 måneder etter en behandlingskur. Vi anbefaler alltid at du gjør Dermapen i kombinasjon med anbefalt hudpleieprogram for optimalt resultat.

Se hvordan en behandling foregår

http://www.youtube.com/watch?v=eLFh42oXsnU

Etter behandlingen

Tilhelingstid etter gjennomført behandling er kort. Huden er vanligvis litt rød og kan føles lett hovet i opp til en uke. Etter 48 timer kan du påføre Make Up. Det er viktig at du følger våre råd etter behandlingen. Ettersom reaksjon på behandling er ulik fra person til person er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg disse.

Etterbehandling og kombinasjonsbehandlinger

For at du skal oppnå et langsiktig bra resultat er det viktig at du pleier huden din regelmessig. Hos Akademikliniken kan du få time hos dyktige sykepleiere. Vi har Akademiklinikens egen produktserie i tillegg til andre utvalgte serier og kan gi det en helhetlig anbefaling i forhold til hvordan du skal behandle huden din.

Vi fører medisinske hudpleieserier fra Akademikliniken og ZO Obagi. Mange opplever en forsterket effekt av å kombinere skreddersydde behandlinger og et tilpasset krem program for huden.

Vi kan også tilby en dyptgående og grundig hudanalyse med den siste teknologien – VISIA. Med VISIA hudanalyse kan vi på en dokumentert måte bedømme hvilken behandling og hvilke produkter som passer akkurat din hud. VISIA tilbys pr tid kun på Smestad og Stavanger. Alle våre klinikker tilbyr gratis hudkonsultasjon.

Hva koster det?

Prisen for en behandling avhenger av hvilket område som skal behandles og metode/behandling som benyttes. Du vil få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av konsultasjonen.

Du kan lese mer om priser her.

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd