Dermapen

Dermapen

Dermapen er en avansert fraksjonert form for microneedling som øker hudens kollagenproduksjon. Nyproduksjon av naturlige elastiske komponenter i huden kan sammenlignes med effekten av en mildere fraksjonert laser, dog med mye mindre bivirkninger og kortere tilhelingstid. Behandlingsmetoden er mer effektiv enn f.eks milde peelinger. Dermapen er mest utførte formen for microneedling, med hele 1,6 millioner behandlinger utført globalt. På Akademikliniken er vi eksperter innen behandling med Dermapen. Usikker på om Dermapen passer for deg? Vi tilbyr alltid en konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere i forkant av en behandling.

 

Dermapen kan benyttes for å behandle:

  • Slapp og eldet hud
  • Rynker og fine linjer
  • Røykerynker rundt munnen
  • Aknearr
  • Store porer
  • Misfargede arr (f.eks. etter akne, kirurgi og brannskader)

 

Behandling med Dermapen finnes på samtlige klinikker i Norge.

 

WEBBOOKING

 

 

BEHANDLING MED DERMAPEN

Under en Dermapen behandling, vibrerer 12 sterile engangsnåler, og skaper opp mot 1300 microkanaler i huden pr sekund. Dette sikrer effektivt opptak av behandlingspreparat,  og en kollagenstimulerende effekt dypt nede i huden. Det serum som benyttes inneholder blant annet Hyaluronsyre, Vitamin B5 og antiinflammatoriske ingredienser.

Behandling med Dermapen skjer med minimalt av ubehag. Vanligvis behøves 5-6 behandlinger for å nå et optimalt resultat, og det bør går 4-6 uker mellom hver behandling. Mange ser resultat allerede etter den første behandlingen.

ETTERBEHANDLING

Nedetiden etter gjennomført behandling er kort. Huden er vanligvis litt rød og kan føles lett hoven i dagene etter behandling. Etter 48 timer kan du påføre Make Up. Det er viktig at du følger våre råd etter behandlingen. Ettersom reaksjon på behandling er ulik fra person til person er det viktig at du lytter til kroppens signaler og tilpasser deg disse.

 

KOMBINASJONSBEHANDLINGER

Vi fører medisinske hudpleieserier fra Akademikliniken og ZO Obagi. Mange opplever en forsterket effekt av å kombinere skreddersydde behandlinger og et tilpasset krem program for huden.

PRIS

Prisen for en behandling avhenger av hvilket område som skal behandles og metode/behandling som benyttes. Du vil få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av konsultasjonen.

Du kan lese mer om priser her.

WEBBOOKING