Aknebehandling

Akne (kviser) er et vanlig, men sjenerende problem for veldig mange mennesker. Akne er en betennelsessykdom i huden som rammer  spesielt gutter og jenter i puberteten, men tilstanden kan også komme eller fortsette i voksen alder.

Årsakene til akne kan være flere:

  • Overproduksjon av talg
  • Talgkjertelens utgangskanal er blokkert
  • Aknebakterier og inflammasjon
  • Genetisk anlagt

Det finnes flere former for akne og disse forskjellige formene krever ulik behandling. Derfor er det viktig at vi finner ut av hvilken behandling som vil gi best resultater for deg. Behandlingene som vi tilbyr er bl.a Nordlys IPL, medisinske hudpleieprogram og peeling. Ofte benytter vi en kombinasjon av disse for å oppnå et optimalt resultat. I noen tilfeller kan det være behov for bruk av reseptbelagte legemidler å få et best mulig resultat. Med vår kompetanse kan du være sikker på at du er i trygge hender. Akademikliniken har lang erfaring med behandling av akne (kviser) og kan vise til svært gode resultater.

Kontakt oss i dag for å bli kvitt problemene.

WEBBOOKING

Hva skjer før en aknebehandling?

Akademikliniken er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor tar vi alltid en konsultasjon først. Denne er helt uforpliktende. Du må fylle ut et helseskjema i tillegg til å lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling. Deretter vil en av våre kosmetiske sykepleiere snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen. Under konsultasjonen vil du få informasjon om selve behandlingen, priser i tillegg til eventuelt ventetid, og det blir god anledning til å stille spørsmål.  Hvis du velger å gå videre, setter vi opp en time hos en av våre spesialister. Hvis det er mulighet til det, kan behandling utføres i forbindelse med konsultasjonen. Er det noe du er usikker på? Ring oss, vi er alltid tilgjengelige dersom du har spørsmål.

Hvordan foregår en behandling?

I lette til middels tilfeller av akne, kan laserbehandling med Nordlys IPL være aktuelt. Dette er en mild, men effektiv IPL behandling. Et medisinsk hupleieprogram er alltid viktig, og kan være aktuelt alene for enkelte og som kombinasjon med andre behandlinger for andre. Et tredje alternativ kan være kjemisk peeling. Ofte kombinerer vi forskjellige behandlinger for å kunne gi det mest optimale resultat. Før en IPL behandling renses og forberedes huden før behandlingen. Selve behandlingen er raskt overstått og du må regne med å være litt rød og varm etterpå. Ved bruk av medisinske kremer, settes man opp til en time for gjennomgang av kremer, og et hudprogram blir spesialtipasset deg og din hudtilstand. De peelingbehandlingene som Akademikliniken tilbyr rangerer fra relativt milde peels til mer kraftige peelinger. De milde variantene utføres av både sykepleiere og leger, de dypere kan ha kraftigere reaksjoner og  skal derfor kun håndteres under ansvaret til klinikkens spesialutdannede sykepleiere og leger.

Etterbehandling

Det er viktig at du er forsiktig med sol etter behandlingen. For at du skal kunne beholde et bra resultat på lengre sikt, anbefaler vi vedlikeholdsbehandling. En vedlikeholdsbehandling vil også kunne ha en forebyggende effekt. I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig. Hos Akademikliniken får du god informasjon om hupleie og bruk av de forskjellige produktene som er tilpasset deg og din hudtilstand.

Vi fører medisinske hudpleieserier fra Akademikliniken og ZO Obagi.

Hvis det er noe du lurer på, er det bare å ta kontakt med oss.

Hva koster det?

Prisen for en behandlinga avhenger av hvilket område som skal behandles og metode/behandling som benyttes. Du vil  få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av konsultasjonen.

Se priser for aknebehandling her >

Vi tilbyr aknebehandling i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/