Unik teknikk for brystreduksjon – les erfaringer her

Bryst, Plastikkirurgi

Brystreduksjon er et inngrep som stadig flere kvinner vender seg mot for å oppnå bedre livskvalitet, enten det skyldes fysiske plager som rygg- og nakkesmerter eller et ønske om et mer proporsjonalt utseende. Blant kirurgene som utfører denne typen operasjoner, skiller Dr. Mette Haga seg ut med sin nye teknikk, som har vist seg å gi mindre volum, rundere, fyldigere og smalere bryst, sammenlignet med mer tradisjonelle metoder.

Dr. Haga ble først inspirert av en fransk kollegas teknikk for brystreduksjon, og med sin nysgjerrighet og dedikasjon til faget, har hun videreutviklet metoden med sine egne forbedringer. Dette initiativet har ikke bare ført til at hun har perfeksjonert en allerede innovativ tilnærming, men også til at hun har gjort teknikken til sin egen. Slik innovasjon i kiurgi er ikke bare et tegn på Hagas dyktighet som kirurg, men også hennes vilje til å lære og utvikle seg. Hun har delt sin kunnskap med kolleger ved å presentere metoden for plastikkirurger over hele Norden.

Det som gjør Dr. Hagas teknikk unik, er dens tilnærming til operasjonen ved å plassere pasientene i en sittende stilling under narkose. Denne posisjonen gir Dr. Haga en bedre oversikt over hvordan brystene vil se ut i forhold til pasientens kropp og i oppreist stilling, noe som muliggjør en mer presis reduksjon av både brystets bredde og volum. Dette bidrar til et mer naturlig og estetisk tiltalende resultat etter operasjonen.

Metoden innebærer kortere operasjonstid, som igjen reduserer risikoen for komplikasjoner under og etter inngrepet. Pasientene opplever rask brystrestitusjonstid, noe som er en betydelig fordel for de som ønsker å vende tilbake til sitt daglige liv så raskt som mulig. Med Dr. Hagas forbedrede teknikk er resultatet ikke bare en reduksjon i størrelse, men også en betydelig forbedring i formen på brystet, noe som gir en mer harmonisk kroppsprofil.

Les om pasientenes erfaringer med brystreduksjon hos Akademikliniken

«Skal du ta brystreduksjon anbefaler jeg Mette Haga på det varmeste! Hun er uten tvil en av Norges aller beste brystkirurger.

Etter mye og nøye research falt valget mitt på AK og Mette. På konsultasjonen følte jeg meg sett, hørt og ivaretatt. Hun forklarte metoden sin og svarte på alle spørsmålene mine, og på den måten viste hvor dyktig og kunnskapsrik hun er. Jeg fikk se imponerende før og etter bilder av en middelaldrende dame med lignede bryster. Jeg følte meg trygg og bestilte time for operasjon med en gang.

Seks måneder senere kunne jeg ikke være mer fornøyd. Brystene er mye lettere og jeg kan stå med rakk rygg igjen. Men det estetiske resultatet har vært over all forventning. Fasongen på brystene er helt nydelig, og arrene er ikke sjenerende i det hele tatt.

Resultatet har heller ikke vært forringet av en komplikasjon som oppsto senere på operasjonsdagen, og som ble håndtert umiddelbart etter jeg tok direkte kontakt med Mette. Hele teamet på AK har vært hyggelige, omsorgsfulle og profesjonelle.»

«Jeg tok brystreduksjon for noen måneder siden. Mitt liv er mye bedre etter operasjonen, jeg har ikke lengre vondt i naken og skuldrene og jeg trives veldig med mitt nye utseende. Tusen takk Mette fordi du har gjort en stor innsats i mitt liv.»

«Jeg har benyttet Dr Mette Haga til både brystreduksjon og panneløft – begge deler med strålende resultat. Mette har blikket for hvordan optimalisere, og samtidig få til et naturlig utseende. Hun evner å forstå kvinner, ser hva vi ønsker og kommer med sine ærlige, reflekterte og erfarne vurderinger. Jeg følte meg trygg under hennes profesjonelle ‘guidence’, og vil anbefale henne på det sterkeste! Etter mye og grundig research, er det safe to say at Mette er en av landets fremste plastikkirurger. Terningkast 6!»

 

Book konsultasjon for brystreduksjon her