Intimkirurgi

Intimkirurgi har til formål å forbedre og forandre utseendet på kvinnens og mannens kjønnsorgan. Det er et forholdsvis nytt område innen estetisk kirurgi, men har blitt vanligere i løpet av de siste årene.
Vi tilbyr en rekke forskjellige  intimkirurgiske inngrep, til både kvinner og menn.

For kvinner tilbyr vi følgende intimkirurgiske inngrep:

  • Kjønnsleppeoperasjon for å korrigere uregelmessigheter i kjønnsleppenes utseende
  • Gjenskaping av underlivet etter fødsel (Gjennomføres ikke i Norge)

For menn tilbyr vi følgende intimkirurgiske inngrep

  • Penisfortykkelse
  • Penisforlengelse

Akademiklinikens kirurger har flere års erfaring med intimkirurgiske inngrep, slik at du kan føle deg trygg på at du er i trygge hender.

Kontakt oss i dag for å bestille en uforpliktende konsultasjon. 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/