Viscoderm Skinko E

Hvordan Fungerer Skinkó e?

SKINKÒ E er en injeksjonsbehandling som gjennom en unik kombinasjon av 50 forskjellige aminosyrer, hyaluronsyre og vitaminer, er i stand til å stimulere fibroblastene i huden som produserer elastin og kollagen. Elastin og kollagen er viktige elementer for fornyelse av hudceller og SKINKÒ E virker derfor hudforyngende og forbedrer hudens elastisitet. Behandlingen er spesielt god for å redusere mørke ringer, løs hud og rynker rundt øynene. Takket være denne prosessen motvirker SKINKÒ E aldringstegnene på en naturlig måte.

Kan det være bivirkninger av behandlingen?

Etter behandlingen kan det oppstå blåmerker, hevelser og rødhet i området, spesielt under behandling rundt øynene. Dette forsvinner imidlertid noen dager etter behandlingen.

I forbindelse med selve injeksjonen kan det i svært sjeldne tilfeller skje at det settes inn bakterier under huden, som kan forårsake infeksjon. Hvis du tidligere har hatt herpesutbrudd (forkjølelsessår) i området, kan nålen fremkalle en slik reaksjon. Gi oss beskjed så kan vi forebygge dette.

Fordeler med Viscoderm Skincó E

 • Forbedrer hudens elastisitet
 • Synlig effekt på pigmentforandringer
 • 6-8 måneders holdbarhet
 • 50 funksjonelle ingredienser

Hva bør du være oppmerksom på i forbindelse med behandlingen?

Behandling med SKINKÒ E foregår nesten alltid uten komplikasjoner. Men bruk av hodepinepiller som Dispril, Albyl E og Ibuprofen samt enkelte naturpreparater vil redusere blodets evne til å koagulere, og dermed øke risikoen for blåmerker i forbindelse med behandlingen. Det anbefales å unngå disse preparatene noen dager før behandling.

Behandlingen med SKINKÒ E har vanligvis liten eller ingen restitusjonstid. Du kan imidlertid oppleve hevelse i opptil 24 timer, spesielt ved behandling av øyeområdet. Vi anbefaler at du unngår trening og soling til hevelsen har forsvunnet.

 

Hvordan foregår behandlingen med Skinkó e?

SKINKÒ E er en injeksjonsbehandling. Området som skal behandles desinfiseres, og med en veldig tynn nål sprøytes SKINKÒ E inn i områdene som skal behandles, hvoretter produktet sprer seg i vevet og virker i huden fra innsiden.  Behandlingen gjennomføres som et forløp på 3-5 behandlinger, med 2 ukers mellomrom. Hver behandling tar ca. 30 minutter. Vi anbefaler da en etterbehandling etter ca. 6-8 måneder.

Du må unngå å berøre det behandlede området i ca. 4 timer etter behandlingen på grunn av infeksjonsfare. En lett sminke kan deretter legges

Da vi jobber med levende materiale, kan Akademikliniken, som ved andre medisinske behandlinger, ikke garantere for effekten på hver enkelt kunde. Vi kan imidlertid vise til vitenskapelig dokumentasjon og lang erfaring.

Jeg har lest og forstått innholdet av dette skrivet i henhold til effekt og mulige risikoer og bivirkninger. Jeg har fått nok opplysninger og mulighet til å stille spørsmål, slik at jeg føler jeg kan gi et informert samtykke til denne behandlingen.

Hvordan kvalitetssikrer du injeksjonsbehandlingen din?

Injeksjoner med fillers og rynkebehandling har blitt ganske vanlig i Norge. Rynkebehandling er regulert og kan bare utføres av helsepersonell. Derav er det ingen krav eller regulering rundt hvem som kan tilby fillers, dermed overføres hele ansvaret over til deg som kunde.

Vi er for strenge reguleringer i bransjen da det ansvarliggjør oss som behandlere, slik det burde. Inntil det er på plass ønsker vi å hjelpe deg med hvordan du kan sortere bort uansvarlige aktører og sikre deg selv at du er i trygge og sikre hender. For å gjøre det enklest mulig deler vi våre beste råd på hva du burde sjekke ut før du gjennomfører en injeksjonsbehandling.

 

Vår kompetanse, din trygghet

 • Alle injeksjoner med filler og medisinsk rynkebehandling utføres av autoriserte og sertifiserte sykepleiere eller autoriserte og sertifiserte leger.
 • Alle hudbehandlinger utføres av hudpleiere, sykepleiere eller annet sertifisert helsepersonell.
 • Vi benytter vi alltid høykvalitative, veldokumenterte injeksjonspreparater fra velrennomerte forhandlere
 • Vi har telefonvakt i helgene for akutte tilfeller
 • Våre kosmetiske sykepleiere gir deg en personlig anbefaling og sier ifra om du ikke trenger behandling

Hva er prisen på Skinkò E?

 

Konsultasjon 350,-
1 behandling 2 000,-
Pakke på 3 behandlinger 5 100,-
Pakke på 5 behandlinger 8 000,-

Bestill time

Vi tilbyr behandlingen i Oslo, Bergenog StavangerBehandlingen utføres av erfarne og dyktige kosmetiske sykepleiere.

 
   

   

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  * indicates required  Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/