ZO Skin Health System – veien til en sunnere hud

Under veiledning av Dr. Obagi har Zo Skin Health utviklet et bredt spekter av effektive produkter til daglig bruk og behandlingsprotokoller som bidrar til, og vedlikeholder god hudhelse.

Konseptet ZO® Skin Health Circle er utviklet av Dr. Obagi. Målet er å sikre hensiktsmessige og vedvarende løsninger for å oppnå sunn hud gjennom hele livet. Produktspekteret omfavner produkter for behandling av hudlidelser, vedlikeholdsbehandling, daglig hudpleie og forebygging av fremtidige hudlidelser.

Akademikliniken har spesialkompetanse nå det gjelder å sette sammen produkter som vil gi best effekt i forhold til problem og hudens forutsetning hos den enkelte kunde.

ZO Skin Health System fra Zein Obagi kombinerer medisinske produkter slik at man kan designe et personlig hudprogram for alt fra lettere behandlinger til kraftig hudforbedrende kremprogram, som jobber ned i hudens dypere lag. Vi setter opp program enten alene eller i kombinasjon med ulike behandlinger som peelinger, lasere eller annet og kan hjelpe med:

  • Pigmentflekker
  • Rynker og fine linjer
  • Arr
  • Store porer
  • Redusert spenst og elastisitet
  • Kviser/acne
  • Ujevn hudoverflate
  • Solskadet hud
  • Rød og irritert hud.

ZO Skin Health System kan brukes alene som et effektivt hudprogram, eller i kombinasjon med andre behandlinger som fillere, kjemisk peel, laserbehandlinger eller kirurgiske inngrep.
I tillegg til å forbedre hudkvaliteten, vil ZO Skin Health System kunne bidra til raskere tilheling etter et eventuelt kirurgisk inngrep på grunn av bedret blodsirkulasjon.

Behandlingsopplegg

Alle som begynner på et ZO Skin Health medisinsk hudprogram, må inn til en konsultasjon hos en av våre spesialutdannede kosmetiske sykepleiere eller hudpleiere i forkant. Ved konsultasjonen vil du få veiledning om hvilke produkter som kan hjelpe, hvordan du skal bruke de og hvordan behandlingsopplegget vil fungere. Ved aktive behandlingsprogram er jevnlige kontroller inkludert. Aktive huprogrammer kan kun igangsettes av autorisert helsepersonell. Når du er gjennom selve kuren, setter vi opp vedlikeholdsprogram for deg, slik at du i etterkant tiden kan opprettholde de gode resultatene. 

Dersom du ikke har større hudproblemer, men kun ønsker et fantastisk hudpleieregime for daglig bruk, kan vi sette opp dette for deg. Da legger vi fokus på vedlikehold og forebygging. 

Les mer om hva vi tilbyr av hudpleieprodukter hos Akademikliniken>

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/