AK Skincare

AK Skincare er et komplett program av hudpleieprodukter for kropp og ansikt utviklet gjennom flere år med forskning. Basert på erfaringene og behovene til våre plastikkirurger, dermatologer, kosmetiske sykepleiere og hudpleiere, er serien er bygget på biologiske prinsipper og mange års erfaring.

Våre produkter 

AK Skincare er resultatet av et nært samarbeid mellom Akademiklinikens erfarne plastikkirurger, hudleger, hudpleiere og ledende kosmetiske kjemikere. Produktene er utviklet for å optimere resultatet etter behandling eller som daglig hudpleierutine for en sunn og frisk hud. Som et ledd i vårt arbeid for å bli en grønnere bedrift vil vi hjelpe våre kunder med å kildesortere og gjenvinne embalasjen fra AK Skincareprodukter. Leverer du inn dine tomme produkter til oss gir vi deg 10% på ditt neste kjøp av AK Skincareproduktene som takk for hjelpen.

Hva inneholder våre hudpleieprodukter?

De ingrediensene som benyttes i vår hudpleieserie velges ut med stor nøyaktighet og presisjon for å sikre at produktene gir resultater. Et høyt nivå av kraftige og biotekniske avanserte ingredienser er kombinert med bevist effektive planteekstrakter. 

Vi anvender oss flittig av peptider, fruktsyrer, vitaminer og skandinaviske bær. Slik vi ser det - det beste fra vitenskapen og naturen i en perfekt kombinasjon.

Produktene er veganske og ikke testet på dyr.

AK Skincare

Hudhelse

Det finnes ingen snarveier eller mirakelkremer som fører til en vakker og sunn hud. En optimal hudhelse handler om å velge seg ut aktive og sikre hudpleieproduker av god kvalitet.

Der er viktig at produktene man bruker er tilpasset egen hudtype og hudtilstand. Om du er usikker på hva som vil passe best for deg, anbefaler vi deg en konsultasjon hos en av våre hudpleiere eller kosmetiske sykepleiere. De vil da kunne foreta en hudanalyse og skreddersy et hudpleierregime tilpasset din hud og dine behov.

Alt starter med en god hudpleierutine

  • Rengjøre: Det viktigste og mest grunnleggende steget i en hver hudrutine er å rengjøre huden morgen og kveld. En optimal rens vil rengjøre huden og klargjøre den for neste steg i hudpleierutinen. 
  • Behandle: Med hjelp av høyaktive ingredienser forsterker serumet den daglige hudpleierutinen. Disse produktene er spesielt tilpasset for å behandle og bedre eventuelle problemer. 
  • Pleie: Fuktighetskrem hjelper deg med å ta vare på hudens naturlige barrierefunksjon, samt motvirke dehydrert hud. Fuktighetskrem velges på bakgrunn av hudtype.
  • Beskytte: Sol er den største bidragsyteren til tidlig aldring av huden og uønsket pigmentering. I tillegg kan soleksponering øke risiko for hudkreft. Med bredspektret solbeskyttelse beskytter du huden både på overflaten og i underhuden.

Les mer om hva vi tilbyr av hudpleieprodukter hos Akademikliniken>

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/