Hudpleieprodukter

Vi fører følgende medisinske hudpleieserier:

Ta vare på huden

Huden er det største organet i kroppen, og har en rekke funksjoner, som temperaturregulering, hindre væsketap og beskytte kroppen mot bl.a. infeksjoner og UV stråler.

Huden, som består av omtrent 70% vann, inneholder et naturlig fuktighetsgivende faktor for å hindre væsketap. Etter hvert som vi blir eldre, avtar mengden av denne fuktighetsgivende faktoren, som igjen fører til tørrhet, rødhet og irritasjon.

 

Hudpleie består av å tilføre huden produkter som forebygger, reparerer og vedlikeholder alt etter hva huden trenger til enhver tid.

En ren hud, er en sunn hud. Rens derfor huden hver dag, morgen og kveld.

Bruk solbeskyttelse hver dag. Selv om det er overskyet, eller du ikke er ute. Bruk  dagkrem, med minst faktor 30, som inneholder både UVA -og UVB -beskyttelse .

Hos Akademikliniken tilbyr vi  hudkonsultasjon hos våre kosmetiske sykepleiere og hudpleiere. På en konsultasjon vil du få veiledning innen daglig hudpleie og få anbefalt eventuelle behandlinger tilpasset din hud.

BOOK TIME HER

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/