Aknearr

Uansett type og alvorlighetsgrad på akne arr, kan dette oppleves som problematisk for mange mennesker.

Det kan handle om vannkopplignende eller skarpe dype arr. I alvorlige tilfeller kan det oppstå en fordypning med vevstap under arret.

I og med at variasjonen av arr er så stor, tilbyr vi forskjellige behandlinger:

Ofte kombinerer vi forskjellige typer behandlinger for å oppnå et optimale resultatet.

Akademikliniken har lang erfaring med fjerning av arr etter kviser (akne), og kan vise til svært gode resultater.

WEBBOOKING

Hva skjer før en behandling?

Akademikliniken er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor tar vi alltid en konsultasjon først. Denne er helt uforpliktende. Du må fylle ut et helseskjema i tillegg til å lese gjennom informasjonsskjema basert på ønsket behandling. Deretter vil en av våre kosmetiske sykepleiere snakke med deg om dine ønsker og forventninger til behandlingen.

Under konsultasjonen vil du få informasjon om selve behandlingen, priser i tillegg til eventuelt ventetid, og det blir god anledning til å stille spørsmål. Hvis du velger å gå videre, setter vi opp en time hos en av våre spesialister.

Er det noe du er usikker på? Ring oss, vi er alltid tilgjengelige dersom du har spørsmål.

Hvordan foregår en behandling?

Det finnes en rekke ulike metoder og behandlinger til å behandle akne arr. Hvilken form for behandling avhenger av hvordan arrene ser ut, og hvilken hudtype du har. De vanligste metodene er ulike typer av laserbehandling, kjemisk peeling og medisinske kremer. Fillers med hyularonsyre kan forebedre resultatet ytterligere, fremfor alt i tilfeller der arrene er nedsenket. I noen tilfeller kan arrene være av en slik art, at kirurgi er den beste løsningen. Dette gjelder spesielt store arr, eller arr som ikke lar seg behandle på annen måte. Ofte kombinerer vi forskjellige behandlinger for å kunne oppnå et optimalt resultat. I de fleste tilfellene får man ikke bort arrene hundre prosent, men vi bruker å oppnå betydelige forbedringer.

Etterbehandling

Etter behandling skal man bruke dagkrem med minimum solfaktor 30, samt unngå direkte soleksponering av det behandlede området de påfølgende 4 ukene. I tillegg er det viktig at du pleier huden din regelmessig. Hos Akademikliniken får du god info om hudpleie og bruk av de forskjellige produktene som er tilpasset deg og din hudtilstand.

Vi fører medisinske hudpleieserier fra Akademikliniken og ZO Obagi. Mange opplever en forsterket effekt av å kombinere skreddersydde behandlinger og et tilpasset krem program for huden.

Hva koster det?

Prisen for en behandling avhenger av hvilket område som skal behandles og metode/behandling som benyttes. Du vil få opplyst eksakt pris for den type behandling du ønsker å få utført i løpet av konsultasjonen.

Du kan lese mer om priser her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/