ColoreScience

Colorescience stand for a better kind of beauty, bringing together skin protection, nourishment and superior color and texture together in every single product.

Bak ColoreScience ligger en visjon om å skape en sunnere type skjønnhet. Å beskytte huden samtidig som man tilfører næring, uten å gå på bekostning av farge eller tekstur, er gjeldene for hvert produkt. Gjennom en innovativ formulering gir disse produktene et sunt og skånsom alternativ til alt-i-ett-kosmetikk og solpleieprodukter.

 

Hva gjør produktene til ColoreScience spesielle?

ColoreSciences produkter er spesielt tilpasset til å ta vare på huden samtidig som man kan oppretteholde en normal hverdag, med eksponering for sol og aktivitet. Når man velger produkter fra ColoreScience kan man passe på huden, uten at det går på bekostning av beskyttelse eller pleie. Dette er fordi alle produktene har innebygd både SPF og hudpleie. ColoreScience er dedikert til å skape luksus, uansett livsstil.

ColoreScience Sunforgettable Total Protection

ColoreScience Sunforgettable Total Protection inneholder en eksklusiv blanding av spesialiserte og patenterte solbeskyttende ingredienser, alt designet for å gi solbeskyttelse av aller høyeste kvalitet. Disse egenskapene hjelper produktene å denne en beskyttende barriere på huden som bekjemper dannelse av frie radikaler og oksidativt stress. Produktene finnes til både ansikt og kropp. I tillegg har serien egne make-up produkter eller produkter tilpasset en aktiv livsstil. Dette gir en unik mulighet til å kunne beskytte huden mot skadelig stråling uansett hvordan man ønsker å tilbringe sommeren.

I tillegg til solfaktor har alle produktene:

  • Beskyttelse mot forurensning
  • Beskyttelse mot blått lys (HEV-lys)
  • Beskyttelse mot infrarødt lys
  • Reduserer frie radikaler
  • Antioksidantrike, estetiske formuleringer
  • Vann- og svetteresistente i 80 minutter