Eva Austad

Kosmetisk sykepleier, Oslo

Les mer

Eva er kosmetisk sykepleier på Akademikliniken Frogner, og har jobbet på Akademikliniken i over 14 år. Hun ble utdannet fra høyskolen i Oslo, og var ferdigutdannet sykepleier i 2006. Eva er kurset og autorisert, blant annet som Trained Restylane Specialist.

Evas favorittbehandling er Dermapen, da behandlingen passer perfekt til alle hudtyper og kan forbedre livløs og trett hud, samt arr. Eva forteller at det er viktig for hun å gi kundene en helhetlig behandling med fokus på å skape et naturlig resultat.

«Det beste med å jobbe på Akademikliniken er kollegaene. Jeg liker å jobbe på en klinikk hvor de ansatte har lang erfaring og det er høy faglig kompetanse – det kommer alltid kundene til gode.»

Dette sier våre Skin Center kunder

«Utrolig fornøyd med behandling og service. De er dyktige og faglig sterke. Fikk kjempegod konsultasjon, og behandlingen var veldig behagelig. Anbefales!»

«Kan anbefale denne klinikken på det sterkeste. Alltid imøtekommende og hyggelige ansatte. Ikke minst veldig profesjonelle og utrolig dyktige på deres fagområde.»

«Jeg ble anbefalt Akademikliniken av noen andre og er strålende fornøyd med valget og resultatet. Dyktige og hyggelige folk hele veien og jeg er glad for at jeg tok meg bryet med å kjøre noen timer selv om det selvfølgelig finnes klinikker som er nærmere hjemstedet. Kan absolutt anbefales til alle!!!!!»

Bestill time hos Eva her