Friskere utseende med fillers

Det må gå minst 14 dager mellom covid - 19 vaksinen og fillere.

 

 

Fillers - for volum og kontur

Restylane benyttes for volum, kontur og hudforyngelse i ansiktet. Det fungerer ved at en hyaluronsyregelè legges under huden, og dermed løfter opp søkk og ujevnheter i huden.

Hyaluronsyren finnes naturlig i huden, og påvirker verken mimikk eller utrykk i ansiktet. Restylane benyttes ved volum og konturering av lepper.

Den brukes også til å redusere rynker og linjer i ansiktet, bygge kinnben og hake, korrigering av generelle og spesifikke asymmetrier, nesekorreksjoner, hudforyngelse m.m.

Varigheten varierer fra person til person, men vi anbefaler en oppfølgningsbehandling 4-6 måneder etter første behandling – dette avhenger av hvilket område som har blitt behandlet.

Restylane kommer i flere ulike varianter.  Hele 9 ulike tykkelser og kvaliteter gjør det mulig å skreddersy behandlinger ut fra den enkeltes ønsker og muligheter.

Mest dokumenterte filler på markedet

Det finnes en rekke fillers på markedet. Vi benytter oss i hovedsak av Restylane, som er den sikreste og mest dokumenterte filleren. Dette er en gel bestående av ikke-animalsk hyaluronsyre som er svært lik kroppens egen hyaluronsyre.

En filler gir umiddelbare, synlige resultater og har en langvarig, men ikke permanent effekt. På verdensbasis er det utført over 20 millioner behandlinger med Restylane.

 

Vi er markedsledende på fillers

Akademikliniken er markedsleder på behandling med Restylane, og har bred og lang erfaring innenfor dette fagfeltet. Våre sykepleiere er spesialutdannede, sertifiserte og kan skreddersy en behandling med tanke på den enkeltes ønsker, muligheter og indikasjoner.

Vi benytter ofte Restylane i kombinasjon med muskelavslappende, Peeling, Fraxel Laser og medisinske kremer for å få det mest optimale resultatet.

 

Fillers kan benyttes til følgende:

  • Volum i leppene
  • Leppekontur
  • Behandling av rynker og linjer i ansikt
  • Behandling av rynker og linjer på hals og bryst
  • Behandling av rynker og tapt volum på hender
  • Ansiktskonturer som kjevelinje, hake og kinnben
  • Nesekorreksjoner
  • Korrigering av generelle og spesifikke asymmetrier
  • Gjenopprettelse av fuktbalanse i ansikt, hals, bryst og hender
  • Arrbehandling

 

Vi tilbyr fillers-behandlinger i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. En oversikt over våre fillerbehandlinger kan du finne i fillerguiden.

Vi tilbyr hele Restylane-sortimentet, med produkter tilpasset alle indikasjoner.

 

Hvordan foregår en behandling med fillers?

Hos Akademikliniken setter vi opp alle våre nye kunder til en grundig konsultasjon før alle injeksjons- og hudbehandlinger.

Vi setter av en hel time til deg hvor vi går gjennom helseinformasjon, tar bilder, gir deg grundig informasjon om de ulike behandlingsmulighetene og prisene for disse. Så setter vi opp en behandlingsplan tilpasset akkurat dine forutsetninger og ønsker.  Enkelte behandlinger kan du få utført samme dag som konsultasjonen. 

Ring oss gjerne i forkant dersom du har spørsmål. 

Bestill en uforpliktende konsultasjon i dag