Friskere utseende med fillers

Hva er filler?

En filler er en gele, hovedsakelig bestående av hyaluronsyre, som injiseres i huden i små mengder for å gjenopprette struktur og fylde i huden eller leppene. Filler kan også bruker til å behandle linjer, rynker og volumtap, korrigere asymmetrier i ansiktet eller fremheve spesifikke feminine eller maskuline trekk. Hyaluronsyren finnes naturlig i huden, og påvirker verken mimikk eller utrykk i ansiktet.

Filler  i ansiktet

 • tilbakefører tapt volum i kinn og kinnben
 • gir en skarpere kjevelinje eller fremheve haken
 • tilbakefører tapt volum under øynene for å hindre søkk og skygger (tear trough)
 • jevner ut ulike rynker og linjer
 • reduserer linjer fra nesen og ned til munnviken (nasolabiale linjer)
 • gir volum til nedsunkne munnviker
 • gir volum til innsunkne tinninger
 • korrigerer neser (utføres kun av plastikkirurg)
 • gjenoppretter fuktballanse i ansikt, hals, bryst og hender (skinbooster)
 • behandler arr etter acne (skinbooster)

 

Fillers i leppene (lipfillers)

 

Fillers i nese

Fordeler med filler

 1. Trygt, forutsatt at behandleren har kunnskap om ansiktets anatomi som f.eks en lege eller en kosmetisk sykepleier
 2. Smertefritt og tidseffektiv
 3. Kan brukes mot en hel rekke indikasjoner
 4. Riktig utførelse resulterer i et naturlig og friskt utseende.

Ulemper med filler

 1. Må gjentas to til tre ganger i året for best resultat.
 2. Man kan bli midlertidig hoven i noen dager i etter injisering med fillers
 3. Det kan bli blåmerker på spesielt følsomme områder

Restylane filler - mest dokumentert på markedet

Det finnes en rekke fillers på markedet. Vi benytter oss i hovedsak av Restylane, som er den sikreste og mest dokumenterte filleren. En filler gir umiddelbare, synlige resultater og har en langvarig, men ikke permanent effekt. På verdensbasis er det utført over 20 millioner behandlinger med Restylane.

Restylane kommer i flere ulike varianter.  Hele 9 ulike tykkelser og kvaliteter gjør det mulig å skreddersy et program til den enkeltes ønsker og muligheter. Vi tilbyr hele Restylane-sortimentet, med produkter tilpasset alle indikasjoner.

 

Vi er markedsledende på fillers

Akademikliniken er markedsleder på Restylane fillers, og har bred og lang erfaring innenfor dette fagfeltet. Våre sykepleiere er spesialutdannede, sertifiserte og kan skreddersy et program med tanke på den enkeltes ønsker, muligheter og indikasjoner.

Vi benytter ofte Restylane i kombinasjon med andre injeksjonsbehandlinger, Peeling, Fraxel Laser og medisinske kremer for å få det mest optimale resultatet. Vi tilbyr Restylane fillers i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. En oversikt over bruksområdene finner du  i fillerguiden.

 

Erfaring med Filler

Hvor naturlig resultatet blir, avhenger av at riktig mengde og type filler injiseres på rett plass. Dette stiller store krav til kompetanse og erfaring hos behandleren. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at du engasjerer en autorisert sykepleier eller lege som har dokumentert erfaring med å utføre injeksjoner med filler.

Alle våre behandlere er sykepleiere og får fornyet autorisasjonskort fra Restylane hvert år, hvor de i tillegg blir trent opp i Restylane injection expertise program. Du må gjerne be om å få se autorisasjonskortet, om noen har glemt å bære det på seg.

 

Utarbeidelse av fillerprogram

Vi setter opp alle våre nye kunder til en grundig konsultasjon før alle injeksjons- og hudbehandlinger.

Konsultasjonen varer i én time, hvor vi går gjennom helseinformasjon, tar bilder, og du får informasjon om mulighetene og prisene for disse. Under konsultasjonen utarbeider vi et hudprogram som er tilpasset dine ønsker og forutsetninger. Så fremt det er satt av tid, kan du få første runde med fillers samme dag. Ring oss gjerne dersom du har spørsmål.

 

Hvordan settes fillers?

Det første som skjer er at du får bedøvelse i området som skal injiseres, når bedøvelsen har fått virke en stund, sprites huden grundig av før vii injiserer filleren. Det finnes en rekke ulike typer fillere og teknikker og din behandler vil velge type og teknikk ut fra dine ønsker og behov.

 

Anbefalt etterbehandling

For en optimal effekt anbefaler vi hudpleieprodukter som passer til hudtypen din og området hvor fillers er blitt injisert. I tillegg anbefaler vi vedlikeholdsrutiner  som vil kunne bidra til et langsiktig bra resultat.

Hos Akademikliniken sørger vi for å gi deg god informasjon om hudpleie og bruk av de forskjellige produktene tilpasset deg og din hud. Vi tilbyr også en helt egen hudpleieserie fra Akademikliniken som har blitt utviklet gjennom flere års forskning.

Hvordan kvalitetssikrer du injeksjonsbehandlingen din?

Injeksjoner med fillers og medisinsk rynkebehandling har blitt ganske vanlig i Norge. Medisinsk rynkebehandling er regulert og kan bare utføres av helsepersonell. Derav er det ingen krav eller regulering rundt hvem som kan tilby fillers, dermed overføres hele ansvaret over til deg som kunde.

Vi er for strenge reguleringer i bransjen da det ansvarliggjør oss som behandlere, slik det burde. Inntil det er på plass ønsker vi å hjelpe deg med hvordan du kan sortere bort uansvarlige aktører og sikre deg selv at du er i trygge og sikre hender. For å gjøre det enklest mulig deler vi våre beste råd på hva du burde sjekke ut før du gjennomfører en injeksjonsbehandling.

 

Vår kompetanse, din trygghet

 • Alle injeksjoner med filler og medisinsk rynkebehandling utføres av autoriserte og sertifiserte sykepleiere eller autoriserte og sertifiserte leger.
 • Alle hudbehandlinger utføres av hudpleiere, sykepleiere eller annet sertifisert helsepersonell.
 • Vi benytter vi alltid høykvalitative, veldokumenterte injeksjonspreparater fra velrennomerte forhandlere
 • Vi har telefonvakt i helgene for akutte tilfeller
 • Våre kosmetiske sykepleiere gir deg en personlig anbefaling og sier ifra om du ikke trenger behandling

Hva er prisen på  Restylane fillers?

 

Konsultasjon 350,-
Fillers 0,5 ml (f. eks liten leppe) fra 3 100,-
Fillers 1 ml (f. eks kinnben) fra 4 300,-
Fillers 2 ml ( f. eks hake og kjevelinje) fra 7 900,-

 

Bestill time

Prisen avhenger av hvilket omfang og mengde filler som trengs og om det dere blir enige om en kombinasjon eller kun en fillerbehandling. Vi tilbyr fillerbehandlinger i Oslo, Bergen, Trondheim og StavangerBehandlingen utføres av erfarne og dyktige kosmetiske sykepleiere.

 
   

   

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  * indicates required  Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.  Tilbakekalling av samtykke

  Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

  For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/