Beauty Through Science - Akademikliniken

Publisert 2018-06-07

Beauty Through Science

7.-9. juni 2018 arrangerer Akademikliniken Beauty Through Science i Stockholm for 16. gang.  Fra en liten oppstart med fokus på brystimplantater i 2002 har nå kongressen utviklet seg til å bli en av de mest anerkjente i Europa med mer enn 800 deltagere fra mer enn 50 land.

På BTS er det stort fokus på vitenskapelig tilnærming til en estetisk bransje og man kan treffe anerkjente forelesere som Dr Jonathan Sykes (USA), Dr Per Hedén (Sverige) Dr Zein Obagi (USA), Dr Andy Picket (GB) og Christoph Martschin (Sverige)

Det er kirugiske og ikke-kirurgiske forelesninger simultant samt utstillingsområde hvor man kan treffe noen av de mest seriøse leverandørene i bransjen.

I år reiser Akademiklinikens dyktige plastikkirurger, sykepleiere, hudpleiere og annet personale ned for et par dager med faglig påfyll. Følg med på Instagram @akademiklinikennorge for å få litt innblikk underveis.