Publisert 2018-06-07

Beauty Through Science

7.-9. juni 2018 arrangerer Akademikliniken Beauty Through Science i Stockholm for 16. gang.  Fra en liten oppstart med fokus på brystimplantater i 2002 har nå kongressen utviklet seg til å bli en av de mest anerkjente i Europa med mer enn 800 deltagere fra mer enn 50 land.

På BTS er det stort fokus på vitenskapelig tilnærming til en estetisk bransje og man kan treffe anerkjente forelesere som Dr Jonathan Sykes (USA), Dr Per Hedén (Sverige) Dr Zein Obagi (USA), Dr Andy Picket (GB) og Christoph Martschin (Sverige)

Det er kirugiske og ikke-kirurgiske forelesninger simultant samt utstillingsområde hvor man kan treffe noen av de mest seriøse leverandørene i bransjen.

I år reiser Akademiklinikens dyktige plastikkirurger, sykepleiere, hudpleiere og annet personale ned for et par dager med faglig påfyll. Følg med på Instagram @akademiklinikennorge for å få litt innblikk underveis.

 

LES MER

 

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/