Publisert 2014-06-05

Beauty Through Science – BTS. Stockholm 5-7 juni.

Det er 10 gang Akademikliniken arrangerer dette unike symposiumet for plastikkirurger og estetiske eksperter fra hele verden.

 

Vi er også på plass for å få med oss de siste nyhetene, samt utveksle erfaring.

 

I år er det fokus på estetisk brystkirurgi og ansikts foryngelse.
De nyeste trendene og kunnskap knyttet til fat grafting for både ansikt og kropp fat grafting vil bli presentert, samt grunnleggende vitenskapen om stamceller.

 

BTS er det største av sitt slag i Norden – der over 700 deltagerer fra over 50 land deltok i 2013.

 

Les mer her.

 

Alle innlegg for Nyheter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/