Ungdommelig utseende med glattere kinn

Hva er mellomansiktsløft?

Et mellomansiktsløft (midtansiktsløft) er et kirurgisk inngrep som strammer huden rundt fremre kinn, nese og munnvikene. Inngrepet har liten påvirkning på kjevelinjen og hals. Hvis man ønsker å stramme huden langs kjevelinjen og resten av ansiktet, vil en kombinasjon med tradisjonell ansiktsløft være en god løsning.

 

Facelift ved Akademikliniken utføres av Tomm og Hilde Bjærke, Norges ledende ansiktskirurger ved Cosmo Clinic i Nydalen, som er Akademiklinikens søsterklinikk i Oslo.

 

Booking og alle henvendelser om ansiktsløft skjer ved henvendelse til Cosmo Clinic.

Les mer om ansiktsløft på Cosmoclinic.no

 

Hvordan foregår et mellomansiktsløft?

Operasjonen skjer under narkose og tar cirka 2 timer. Under operasjonen legges det snitt i munnen og i hårfestet og fremre kinnparti løftes opp. Siden vi legger snittene i munnen og i håret, er arrene lite synlige. Fine rynker rundt munnen krever spesielle tiltak, slik som hudsliping, peeling eller laser. Resultatet blir en glattere og mer ungdommelig hud.

 

Kan mellomansiktsløft kombineres?

Det er ikke uvanlig at man kombinerer mellomansiktsløft med andre inngrep som for eksempel ansiktsløft (facelift), panneløft, halsløft, leppekirurgi, injeksjonsbehandlinger, øyelokksplastikk og fettsuging av haken.

Hvem egner seg for mellomansiktsløft?

Mellomansiktsløft egner seg for de som har rynker, furer og hengende eller nedsunkne kinn i ansiktet, mens halsen er strammere og uten betydelige hudfolder. Altså er mellomansiktsløft et godt alternativ for å stramme huden  kun i ansiktet for dem som ønsker et mindre inngrep enn tradisjonell ansiktsløft.

Hvor lenge varer mellomansiktsløft?

Effekten av et mellomansiktsløft varer i 10 – 15 år. Inngrepet stopper ikke aldringsprosessen men gir den bedre forutsetninger og med medisinske hud - og injeksjonsbehandlinger kan resultatene både forsterkes og forlenges.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/