Hals

Hals | Rynkeguiden

Med årene kan huden på halsen bli slappere. Hos Akademikliniken kan vi tilby behandling for å stramme opp slapp halshud.

 

KIRURGISK HALSLØFT – DET VARIGE RESULTATET

Hud på halsen som har blitt slapp med årene er ofte arvelig– og blir tydeligere med årene.

Her anbefaler vi ofte et halsløft, gjerne i kombinasjon med et løft av hele underansiktet– eller et kirurgisk ansiktsløft. Det kan også være en god idé at å supplere med en fettsuging av halsområdet. Til sammen oppnår du et tydelig resultat du kan glede deg over i mange år.

 

EN STRAMMERE HALS

Er det linjene på halsen du gjerne vil glatte ut? Da er Restylane Skinbooster eller Dermapen to meget effektive behandlinger.

Restylane Skinbooster tilfører huden fukt innenfra og øker den naturlige kollagenproduksjonen, så hudens struktur og elastisitet blir vesentlig bedre. Med en Restylane Skinbooster kur får du minimum 3 behandlinger med ca. en måneds mellomrom.

Dermapen er en avansert fraksjonert microneedling som øker hudens kollagenproduksjon. Nyproduksjon av naturlige elastiske komponenter i huden kan sammenlignes med effekten av en mildere fraksjonert laser, dog med mye mindre bivirkninger og kortere nedetid.

I noen tilfeller kombinerer vi Skinbooster og Dermapen– med veldig gode resultater.

Hvis ditt problem er at  de overfladiske muskelbåndene på halsen har blitt synlige, kan vi behandle de med muskelavslappende injeksjoner Muskelavslappende injeksjoner får musklene til at slappe av, så de blir mindre fremtredende.

 

HVA ER RIKTIG BEHANDLING FOR DEG?

Det kan være vanskelig å selv vurdere om man kan få bukt med slapp hud på hals med Skinbooster, Dermapen eller kirurgi. Dette kan du få avklart ved en konsultasjon.

Hos AK tilbyr vi markedets mest effektive metoder for å behandle slapp hud. Derfor lover vi deg en helhetlig vurdering som imøtekommer dine forventinger. Ta gjerne en titt på rynkeguiden for å lære mer om våre rynkebehandlinger.

*Vær obs på at effekt kan variere fra person til person.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/