Publisert 2020-01-03

Velkommen til event i Tromsø

Vurderer du et plastikkirurgisk inngrep? Er du i tvil og har mange spørsmål?

Da er dette eventet det riktige for deg!

Sammen med Essens dagspa åpner vi dørene opp for 50 menn g kvinner som kunne tenke seg å høre mer om plastikkkirurgiske inngrep.

Det hele skjer den 10. Januar I Tromsø.
En av Nordens mest fremstående plastikkirurger, Dr Bjørn Tvedt, vil være tilstede og holde et spennende foredrag om plastikkirurgi samt fortelle hvem Akademiklinken er og hva de står for. I tillegg vil Maria Bendiksen,fra Galderma, holde et foredrag om Restylane filler og hvilke resultater man kan forvente.

Vi deler også ut flotte premier og goodiebags.

-Velkommen-

HVOR OG NÅR
Fredag den 10. januar kl. 18:00-20:30
@ Essens Dagspa

PÅMELDING
Send din påmelding til markedskorrdinartor  Henriette.schanche@akademikliniken.no
Deltagelse er gratis!

PROGRAM

18.00 – Ankomst med velkomstdrink og mat
18.30 –  Akademikliniken og Essensdagspa ønsker velkommen
18.45 – Foredrag av plastikkirurg Bjørn Tvedt19.00 – Spørgsmål til Bjørn Tvedt
19.30 – Foredrag ved Maria, fra Galderma
20.00 – Avslutning med loddtrekning av flotte premier
20.15 – Mulighet for å snakke med kirurgen og samt booke tid til kirurgisk forundersøkelse den 11 januar hos Essens dagspa
20.30 – Avslutning og utdelling av goodiebag

Alle innlegg for Innlegg

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/