Publisert 2020-01-03

Velkommen til event i Tromsø

Vurderer du et plastikkirurgisk inngrep? Er du i tvil og har mange spørsmål?

Da er dette eventet det riktige for deg!

Sammen med Essens dagspa åpner vi dørene opp for 50 menn g kvinner som kunne tenke seg å høre mer om plastikkkirurgiske inngrep.

Det hele skjer den 10. Januar I Tromsø.
En av Nordens mest fremstående plastikkirurger, Dr Bjørn Tvedt, vil være tilstede og holde et spennende foredrag om plastikkirurgi samt fortelle hvem Akademiklinken er og hva de står for. I tillegg vil Maria Bendiksen,fra Galderma, holde et foredrag om Restylane filler og hvilke resultater man kan forvente.

Vi deler også ut flotte premier og goodiebags.

-Velkommen-

HVOR OG NÅR
Fredag den 10. januar kl. 18:00-20:30
@ Essens Dagspa