Hjertelig velkommen til oss på Akademikliniken i Trondheim

Lagre

På vår klinikk, tilbyr vi det seneste innen estetiske, medisinske behandlinger.

Alt fra avansert hudpleiebehandling, peelinger til avansert laserbehandling og injeksjonsbehandlinger med fillere og muskelavslappende. Uansett om det handler om pigmentering, rynker, arr, sprengte blodkar, solskader eller hårfjerning, har vi kunnskapen og de tekniske mulighetene til å kunne hjelpe deg. Vi tilbyr konsultasjon, der vi setter opp et behandlingsprogram, og/eller et hjemmeprogram med spesialtilpassede kremer.

Klikk her for å se ansatte på Trondheim Skin Center.

Populære behandlinger

I Trondheim opplever vi en stor popularitet rundt skinbooster, en fuktbehandling som forebygger og behandler fine linjer og spenst. Behandlingen er en god start når det gjelder fillere. Her kommer det an på alder og hudtype, men stort sett passer det for alle over 25 år.

Anbefalt hudrutine

Vi anbefaler sterkt Getting Skin Ready fra ZO Skin Health! Dette gir deg en god rutine på rens, pads, skrubb og maske. Ved valg av ZO Skin Health eller Akademiklinikens egne produkter, er dette uansett en viktig og grunnleggende daglig rutine for alle.

Ta deg turen innom oss og få en profesjonell anbefaling på hudpleie som kan passe til alle ulike årstider.

Hudpleieprodukter

Akademiklinikens hudpleieserie, er et komplett program bestående av hudpleieprodukter som er utviklet gjennom flere års forskning. Serien er bygget på biologiske prinsipper, mange års medisinsk erfaring kombinert med de siste forskningsresultater om hvordan man kan forlenge hudens ungdommelighet. Les mer om serien her.

I tillegg fører vi ZO Skin Health og ZO Skin Medical fra Zein Obagi.

Vårt fokus på sikkerhet, din trygghet

Vi benytter de best dokumenterte metodene og har tilgang til de siste innen teknologi. Samtlige behandlinger utføres av autorisert helsepersonell, for vi inngår ikke kompromiss på din sikkerhet. Ditt velbefinnende og integritet kommer alltid først .

Som kunde hos oss kan du være sikker på at:

  •       Behandlingsprogammet vi anbefaler er tilpasset deg og din hud.
  •       Vi sier tydelig ifra dersom du ikke trenger en behandling.
  •       Du kan nå oss ved akutte tilfeller, vi har akutt telefon.
  •       Du blir behandlet av kvalifisert og sertifisert helsepersonell.
  •       Du behandles kun med originale og veldokumenterte injeksjonspreparater.
  •       Vårt medisintekniske utstyr er godkjent og anerkjent.
  •       Akademikliniken er ISO-Sertifisert.

Kontaktinformasjon

Nordregate 11
7011 Trondheim
Tel: 73 51 54 51
E - post: trondheim@akademikliniken.no
 

Åpningstider:

Mandag 9.00 – 18.30
Tirsdag 9.00 – 16.00
Onsdag - Stengt
Torsdag 12.00 – 18.30
Fredag 9.00 – 16.00

 

Våre avbestillingsrutiner

Avtalt time må avbestilles senest 48 timer før.
Avtalt time kan endres senest 24 timer før.
Timer som avbestilles/endres etter fristens utløp faktureres med opp til 50% av behandlingsbeløpet (min. kr 625,-).

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/