Skin Centereksjonsbehandling.

Våre Skin Centere tilbyr det siste innen estetiske, medisinske behandlinger. Kvalitet og sikkerhet er viktige faktorer for oss både hva gjelder utstyr og personale. Alle behandlerne våre er utdannede kosmetiske sykepleiere, injeksjonssykepleiere og vi har flere av Norges injeksjonsspesialister i teamet vårt.

Medisinsk hudbehandling er mye mer enn fillere og medisinsk rynkebehandling, vi er opptatt av å gi næring og behandling til huden slik at den beholder sin naturlige glød og elastisitet over lengre tid.

Den første gangen setter vi av en hel time til deg hvor vi går gjennom helseinformasjon, tar bilder, gir deg grundig informasjon om de ulike behandlingsmulighetene og prisene for disse. Deretter blir vi enige om en behandlingsplan tilpasset akkurat dine forutsetninger og ønsker.

Vi tilbyr alt fra avansert hudbehandling og peelinger til laserbehandling og injeksjonsbehandlinger med blant annet fillere, Profhilo, Sculptra og medisinsk rynkebenahdling. 

Uansett om det handler om pigmentering, rynker, arr, sprengteblodkar, solskader eller hårfjerning, har vi kunnskapen og de tekniske mulighetene til å kunne hjelpe deg. Kontakt oss for mer informasjon, eller bestill tid hos oss for en uforpliktende konsultasjon.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/