Sertifisert personell

Samtlige injeksjonsspesialister hos Akademiklinikens er autoriserte sykepleiere eller leger.

Hos Akademiklinikens bryr vi oss om våre kunder og pasienters trivsel og livskvalitet. Sikre behandlinger som gjør at våre kunder kan føle seg trygge i kontakt med oss er en selvfølge. Alle Akademiklinikens behandlere er autoriserte leger og sykepleiere med lang erfaring innen alle behandlinger de utfører.

Akademiklinikens injeksjonsspesialister var i 2009 blant de første i Norge til å bli sertifisert Q-Med / Galderma Safe Certified Program for Restylane

Q-Med / Galderma og Akademikliniken har en lang historie sammen, og var involvert helt fra da Restylane ble først introdusert på markedet. Vi har lenge samarbeidet om bedre pasientsikkerhet i forbindelse med injeksjonsbehandlinger.

Alle behandlere på Akademikliniken er autorisert Restylane behandlere.

Programmet gjør det enklere for deg som kunde å finne en klinikk som er trygg og erfaren og har rett kompetanse når du ønsker å få utført en behandling. Hvis klinikkens behandlere er autoriserte Restylane behandlere, kan være trygg på at de gjennomgått relevant opplæring på produktene, og at de også har praktisk erfaring med å sette Restylane sin produktportefølje.

2401_bd152c41