Fellowship Program

Hvert år har Akademikliniken fordelen av å ta imot et antall plastiske kirurger som ønsker å tilbringe en lengre eller kortere periode i klinikken for å dra nytte av vår erfaring og kompetanse .

Nå ønsker vi Nordisk Fellowshiop velkommen til våre klinikker i Stockholm, Gøteborg, Malmø og Oslo.

Akademiklinikens Fellowship Program, tilbyr muligheten til å lære av og dele erfaringer med våre spesialister, både i estetisk og rekonstruktiv plastisk kirurgi.

Som Fellowship kirurg, vil du få muligheten til daglig å bistå i ulike typer kirurgi, samt assistere ved, eller utfører ikke-kirurgiske behandlinger. Du får også muligheten til å delta i forskningsprosjekter eller studier som eventuelt skjer på sykehuset.

For å kvalifisere seg til vårt stipendprogram, må du være en fullt kvalifisert spesialist i plastisk kirurgi eller ha ett år igjen av sin spesialiseringen. Etter endt program, ser vi gode muligheter for ansettelse på noen av våre klinikker.

For mer informasjon, ta kontakt m/Dr. Bjørn Tvedt: bjorn.tvedt@akademiklinike.no, eller send en søknad direkte.

1866_bd152c41

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/