AK-snittet

Akademisnittet (AK-snittet) er den første virkelige matematiske metoden for brystimplantat.
Allerede i 2002 utviklet Per Hedén en operasjonsteknikk som i dag anses å være den fremste innen internasjonal brystforstørrelseskirurgi.
AK snittet går ut på at man kan bestemme nøyaktig plassering av brystimplantatet før en operasjon. Med AK snittet kan vi korrigere bredde, høyde og projeksjon etter dine biologiske forutsetninger. For at inngrepet ikke skal vises, og for å minimere risikoen for infeksjoner, plasseres snittet under brystet.
 
Det er en komplisert metode som krever mange års erfaring, omhyggelig planlegging og nøye målinger og analyser. Men det er en forutsetning for å få et naturlig og nøyaktig sluttresultat.
 
Les mer om AK-snittet her >

1711_bd152c41

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@ak.se. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/