Vår ekspertise

Akademikliniken er en av Nordens eldste privatklinikker for estetisk og rekonstruktiv plastisk kirurgi. Vår virksomhet omfatter et bredt spekter av ulike plastikkirurgiske inngrep. Vi utfører også avanserte mikrokirurgiske inngrep.

Vår ekspertise tar utgangspunkt i vår filosofi "Skjønnhet gjennom vitenskap". Siden 2002 har vi årlig arrangert symposiet "Beauty through Science", der estetiske eksperter fra hele verden møtes for å utveksle kunnskap og erfaring.

Vi driver også forskning og utvikling ved våre klinikker innen estetisk kirurgi, ofte i nært samarbeid med anerkjente foretak samt  helsesektoren. Hvert år utdanner vi hundrevis av plastiske kirurger fra flere kontinenter som kommer til Akademiklinikken, Sverige for å lære seg våre unike metoder.

Her kan du lese om forskningen som våre medarbeidere driver med,  ulike symposier, samarbeid og utdanninger som vi arrangerer.

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/