Vår ekspertise

Akademikliniken er en av Nordens eldste privatklinikker for estetisk og rekonstruktiv plastisk kirurgi. Vår virksomhet omfatter et bredt spekter av ulike plastikkirurgiske inngrep. Vi utfører også avanserte mikrokirurgiske inngrep.

I 2010 utførte Akademikliniken Sverige, cirka 5000 operasjoner med narkose og 2000 med lokalbedøvelse. 10 % av operasjonene er rekonstruktiv kirurgi som utføres for landsting og utenlandsk helsesektor. Eksempel på rekonstruktiv plastikkirurgi er brystrekonstruksjoner etter kreft, bukplastikk etter vektoperasjoner og ansiktslammelser med mikrokirurgi.

Vår ekspertise tar utgangspunkt i vår filosofi "Skjønnhet gjennom vitenskap". I løpet av de siste 10 årene har vi årlig arrangert symposiet "Beauty through Science", der estetiske eksperter fra hele verden møtes for å utveksle kunnskap og erfaring.

Vi driver også forskning og utvikling ved våre klinikker innen estetisk kirurgi, ofte i nært samarbeid med anerkjente foretak samt  helsesektoren. Hvert år utdanner vi hundrevis av plastiske kirurger fra flere kontinenter som kommer til Akademiklinikken, Sverige for å lære seg våre unike metoder.

Her kan du lese om forskningen som våre medarbeidere driver med,  ulike symposier, samarbeid og utdanninger som vi arrangerer.

1657_bd152c41