Vinterferie tilbud Day Maximal Sense SPF 50 beskytt huden

Publisert 2018-01-30

Vinterferie tilbud!

Ta vare på huden i vinterferien!

Vinterferie tilbud!!!!  20% på Day Maximal Sense  SPF50!!!!

Vinterferie tilbudspris 340kr*. 
Veiledende pris 425kr.

Det er sannsynligvis ikke nytt for deg at solen og dens stråler er skadelige for huden vår. UVA og UVB stråler forårsaker tidlig aldring av huden, ujevn pigmentering, tap av fuktighet og i verste fall celleforandringer. Siden vinterferien er tiden for vinteraktiviteter ute, er det viktig at du beskytter huden din.

Akademikliniken har ved hjelp av ny teknologi, utviklet en lett, silkeaktig, ikke-komedogen formel, som gir deg maksimal beskyttelse mot både UVA og UVB stråler. Kremen etterlater ingen hvite spor på huden etter påføring.

Day Maximal Sense SPF 50 er en fuktighetsgivende solbeskyttelse med anti-aging egenskaper som gir høy UV-beskyttelse mot både UVA og UVB stråler og som fungerer utmerket under make-up. Bruk en god mengde fordelt på ansikt, hals og bryst som siste produkt daglig. Smør minst 15 minutter før soleksponering. Smør på nytt etter 1-2 timer ved aktiv soling, dersom du har svettet, badet eller tørket deg.

  • Høy UVA og UVB-beskyttelse
  • Bekjemper frie radikaler
  • Gir en jevn og langvarig brunfarge

Har du spørsmål rundt hvilke produkter som passer din hud, book en uforpliktende konsultasjon på en av våre klinikker. De vil kunne bistå deg, med å finne ut hva din hud trenger.

 

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd

 

Du kan kjøpe Day Maximal Sense SPF50 i alle våre klinikker. Veiledende pris 425kr.*

Vilkår: *Tilbudet kan ikke kombinere med andre tilbud. Produktet kan kjøpes i alle klinikker, så langt varebeholdningen rekker. Tilbudet varer 01.02 – 28.02.2018.

Alle innlegg for Tilbud