Publisert 2020-10-02

Tilbud på laserbehandling og Skin Care i oktober

Akademikliniken har nå oppgradert IPL laserne på alle sine klinikker og feirer med å å tilby 3 behandlinger for prisen av 2. Vi har også flere tilbud på ZO og AK Skin Care. Velkommen til oss!

IPL Nordlys

Fra 5. oktober til 17. oktober: 3FOR2-kampanje på IPL Nordlys for hårfjerning, sprengte blodkar og pigmenter. NB: må bestilles over telefon. Finn ditt lokale Skin Center her.

*første behandling må skje i uke 41-42, og ytterligere 2 behandlinger settes opp når du er hos oss for 1. behandling. Kampanjen kan ikke kombineres med andre rabatter.

Nordlys ILP 3for2

ZO Skin Health

Gjelder fra 5. oktober.

Brightening:

1. Kjøp ZO Brightalive,  få 15 ml ZO Daily Power Defense (verdi 599,-) på kjøpet.
  2. Kjøp valgfri styrke ZO Retinol Skin Brightener,  få 50% rabatt på valgfri rens fra ZO
  3. Lansering av 3 pack ZO Brightening Sheet Masq. Tilbudspris 495,- (ordinær pris 600,-)

4. Du kan lese mer om ZO Skin Health her.

Kit:

1. Kjøp Brightening Program, få Brightening Sheet mask på kjøpet
  2. Kjøp Skin Brightening Program + texture, få Brightening Sheet mask på kjøp

Colorescience

Kjøp valgfri farge CS Tint du Soleil SPF 30, få CS Lip Shine SPF 35 i farge Champagne eller Rose med på kjøpet!
Dette er colorscience.

AK Skincare