Tilbud 5.-7. mars - Pigmenter, sprengte blodkar og Dermapen - Akademikliniken

Publisert 2018-03-01

Tilbud 5.-7. mars – Pigmenter, sprengte blodkar og Dermapen

Akkurat nå får du 25 % rabatt på valgfri behandling med IPL eller Dermapen.

Tilbudet gjelder ved utført behandling i uke 10 (05.03 – 12.03.2018). Behandlingen må bookes pr telefon eller ved å stikke innom din nærmeste klinikk mellom 5. og 7. mars.


IPL behandling av pigmentflekker eller sprengte blodkar

Visste du at man med IPL kan redusere de aller fleste typer sprengte blodkar i ansikt, på hals eller bryst? IPL står for Intenst Pulset Lys og er en type laserbehandling som er effektiv samtidig som den er skånsom for huden.
Uansett om det er røde prikker, tydelige røde eller blålige årer, røde arr etter acne eller mer diffus rødme så kan vi i de fleste tilfeller redusere eller fjerne disse.

Det samme gjelder for behandling av pigmentflekker; fregner, solflekker, leverflekker og pigmentflekker i ansikt, på hals, bryst eller hender. Er du i tvil om hva du har, gir vi deg gjerne en uforpliktende konsultasjon. Vær oppmerksom på at enkelte typer pigmentflekker, som for eksempel melasma, krever annen behandling eller forbehandling med medisinske kremer, dette kan vi også hjelpe deg med.

Vi har mer enn 20 års erfaring med IPL-behandlinger. Vinteren er en flott tid å utføre behandlingen på, da du bør være forsiktig med å kombinere soling med IPL eller laser.

Les mer om sprengte blodkar

Les mer om pigmentflekker

Veiledende priser for IPL behandling av kar og pigmenter er fra 1000 – 3500 kr . Prisene er pr. gang og varierer for ulike områder.


Dermapen - stimulerer kollagenproduksjonen

Dermapen er en microneedling-behandling som brukes til å stimulere kollagenproduksjonen i huden. Man kan gjøre behandlingen én gang for å friske opp eller som en serie for økte resultater på hudstruktur, acnearr, store porer, misfargede arr, spenst, fine linjer og rynker. Ved hjelp av de små mikrokanalene kan vi også sluse antioxidanter, vitaminer og fukt ned i huden.

Ordinær pris for ansikt 2500, for mindre områder 1500.

Les mer om Dermapen  

Alle innlegg for Tilbud