Publisert 2020-03-03

Skincaretilbud i mars

Kjøp valgfri fuktighetskrem fra AK Skincare, få med gratis Pure Clarifying Moist

AK Skincare er et komplett program av hudpleieprodukter for kropp og ansikt utviklet gjennom flere år med forskning. Serien er bygget på biologiske prinsipper og mange års erfaring med hudpleie.

PURE CLARIFYING MOIST er en fuktighetsgivende og beroligende gel med cellefornyende egenskaper. Niacinamid, zink og salicylsyre demper rød/irritert hud, samt talgproduksjon. Verdi kr. 425,-.

 

 

Kjøp ZO® Firming Serum – få valgfri ZO® Cleanser travel size

Firming Serum bidrar til endringer i hudstrukturen og egner seg derfor for hele spektret innen anti-aging. Firming Serum er en mild og skånsom formulering som passer bra for alle hudtyper. Firming Serum inneholder ingredienser som bidrar til en sunn og frisk hud.

Pris kr. 2495,-.

 

Kjøp ZO Daily Power Defense & ZO Smart Tone eller ZO Daily Sheer til kampanjepris

ZO Daily Power Defense
Kraftige antioksidanter og DNA-reparerende enzymer støtter hudens naturlige reparasjonsprosess og sikrer en sterk hudbarriere. Anti-age-formulering med retinol bidrar til å redusere linjer og rynker, samt forebygge skader i huden.

ZO Smart Tone og Daily Sheer
ZOs solkremer har avansert trippelformulering med kjemiske filtre, fraksjonert melanin og ZOX12™. De beskytter mot UVA- og UVB-stråling, samt HEV- (høyenergisk synlig) lys og IR-A (infrarød stråling).

Kampanjepris: 2450,- Verdi: 2885,-

*Tilbudet gjelder på alle våre klinikker i hele mars.

Alle innlegg for Tilbud