Pure Antioxidant krem Akademikliniken skincare produkt

Publisert 2018-01-30

Pure Antioxidant Cream

 

Gi huden fukt med Pure Antioxidant krem!

Februar tilbud!!!!  20% på Pure Antioxidant Cream!!!!

Februar tilbudspris 660kr*. 
Veiledende pris 825kr.

Fuktighet har en betydelig rolle i en hudpleierutine. Fuktighetskrem mykner, bidrar til å bevare og styrke hudens naturlige barriere, balanserer fuktnivået og hindrer fuktighetstap. Akademiklinikens fuktighetskremer kan ideelt brukes både som dag og nattkrem. På dagtid anbefaler vi å bruke Day Maksimal Sense SPF 50 for optimal beskyttelse til slutt.

Pure Antioxidant Cream er en middels lett krem med intenst fuktighetsgivende egenskaper som bidrar til å jevne ut fine linjer som kommer på grunn av dehydrering. Kremen inneholder rikelig med beskyttende antioxidanter i form av blant annet A og C vitamin. Hyaluronsyre og Sheasmør gir ytterligere fuktighet

  • Forbedrer cellefornyelsen
  • Forbedrer tekstur og tone
  • Gir glans og en jevnere hudtone
  • Egnet normal, tørr og dehydrert hud

Har du spørsmål rundt hvilken fuktighetskrem som passer din hud, book en uforpliktende konsultasjon på en av våre klinikker. De vil kunne bistå deg, med å finne ut hva din hud trenger av fukt.

 

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd

 

Du kan kjøpe Pure Antioxidant Cream i alle våre klinikker. Veiledende pris 825kr.*

Vilkår: *Tilbudet kan ikke kombinere med andre tilbud. Produktet kan kjøpes i alle klinikker, så langt varebeholdningen rekker. Tilbudet vare fra 01.02 – 28.02.2018. 

Alle innlegg for Tilbud