Pigmenter og sprengte blodkar - kjøp én behandling og få én til gratis

Publisert 2018-09-30

Pigmenter og sprengte blodkar – kjøp én behandling og få én til gratis

ipl laser treatment

Nå i oktober gir vi deg én ekstra gratis behandling når du kjøper en behandling av pigmenter eller sprengte blodkar med IPL.

Bestill time ved å kontakt din nærmeste klinikk her.

Med IPL behandler vi de fleste typer sprengte blodkar i ansikt, blant annet synlige årer i kinn, hake og nese, diffus rødme i kinn, spider nevus, cuperose og rosacea. På utvalgte avdelinger behandler vi også sprengte blodkar på ben.

Når det gjelder pigmenter behandler vi konkrete pigmentflekker i ansikt, på bryst, hals og hender. Vi kan behandle de fleste overfladiske typer pigmenter fra fregner til aldersflekker.

Pris varierer etter størrelsen på området som skal behandles, men koster fra kr 1000. Ta kontakt med oss for å bestille time til en konsultasjon for nærmere informasjon rundt pris og behandlingsforløp

Ring oss for bestilling og oppgi kode AKLaser10.

Finn din nærmeste klinikk for timebestilling

Før/etter bilder:

sprengte blodkar før/nå-bilder