Nå tilbyr Akademiklinliken hudpleie i 3 byer - Akademikliniken

Publisert 2018-04-05

Nå tilbyr Akademiklinliken hudpleie i 3 byer

Akademiklinikens avdeling på Smestad i Oslo har nå ansatt hudpleier Sofie. Hun vil i første omgang være tilgjengelig på torsdager, men vil fra høsten av være å treffe hver dag.

Med dette nye tilskuddet har Akademikliniken nå hudpleiere i Bergen, Stavanger og i Oslo. Margunn og Ann Christin har allerede jobbet hos oss lenge. Alle kan gi deg råd i forhold til hvordan du skal behandle og ta vare på huden din og jobber tett sammen med våre dyktige kosmetiske sykepleiere og leger for å kunne tilbyd det mest helhetlige behandlingstilbudet på markedet.

Våre dyktige hudpleiere kan tilby:
– Farging og forming av vipper og bryn
– Peelinger
– HydraFacial
– Voksbehandlinger
– Ansiktsbehandlinger
– Deilig nakke og ryggmassasje.

Alle behandlinger kan bookes via vår webbooking eller pr telefon, alternativt må du gjerne komme innom for en hyggelig prat.

For å feire at vi nå også har hudpleier på Smestad tilbyr alle avdelinger 20 % rabatt på valgfri voksbehandling eller ansiktsbehandling i hele april.
Bruk kode: Hudpleie20

Full prisliste finner du her >

Bestill time

Alle innlegg for Tilbud