Leppetilbud kun 3000,- få med leppeskrubb og leppebalm på kjøpet - Akademikliniken

Publisert 2018-05-07

Leppetilbud kun 3000,- få med leppeskrubb og leppebalm på kjøpet

1 ml behandling av lepper med Restylane. Vi har flere typer Restylane tilpasset ulike ønsker. Mykt volum, definisjon, fukt eller tydeligere volum. Du vil få en søt gavepakning med leppeskrubb og leppebalm på kjøpet. Akademikliniken jobber alltid for å få de mest naturlige resultatene. Alle behandlinger utføres av våre dyktige, legitimerte sykepleiere som har mange års erfaring med leppebehandlinger. Vi har erfaring med de fleste ulike populære teknikker på markedet fra Heart Lips til Key Hole Lips, unge lepper og eldre lepper. Det viktigste for oss er å finne den fasongen som ser mest naturlig ut på akkurat deg.

WEBBOOKING

Tilbudet gjelder behandling mellom 7/5 og 18/5. Bruk kode MaiLepper18 ved webbooking eller ring din nærmeste klinikk

Alle innlegg for Tilbud