LOVE Your Lips Jul - Akademikliniken

Publisert 2017-11-28

LOVE Your Lips Jul

Akademikliniken ønsker at du skal få fyldige leppene, som passer ditt ansikt. De leppene DU bare, elsker!

Derfor fortsetter vi tilbudet i desember, slik at du kan sikre deg fine og fyldige lepper til advents- og julefestiviteter.

Kombiner en fillerbehandling med Restylane, tilpasset deg og dine leppeformer! Så vil du oppnå et naturlig resultat med fyldige lepper.

TILBUD!  På følgende Leppepakke, bare for deg:

• 20% En Leppe injeksjonsbehandling (Restylane)
  • 20% Et valgfritt Akademikliniken Pure Lip Intense produkt (Berry toner eller Natural)

Tilbud pakkepris 2900kr*.

Veiledende pris 3850kr.

Book din injeksjonsbehandlingstime, hos din nærmeste Akademikliniken klinikk nå!
175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd

Slik at DU får de leppene, du bare vil elske!

Pure Lip Intense Berry

I Leppepakken får du et valgfritt Akademikliniken Lip Intense produkt, for å beskytte, pleie og pynte leppene dine for årstiden. Pure Lip Intense Berry har litt farge, som passer perfekt for festlige anledninger. Mens Pure Lip Intense Naturell gir kun en naturell glød, og passer alltid på dine lepper.

Pure Lip Intense tar best vare på leppene dine, og gir dem et naturlig flott skinn.

* Dette tilbudet kan ikke, kombineres med andre tilbud. Tilbudet vil vare ut desember (31.12.2017).

Alle innlegg for Tilbud