Kundekvelder med gode tilbud - Akademikliniken

Publisert 2018-03-01

Kundekvelder med gode tilbud

Velkommen til kundekveld hos Akademikliniken i Oslo-Smestad, Stavanger, Bergen og Trondheim med gode tilbud og fine konkurranser.

Bergen
Onsdag 14. mars fra 18-20 har Akademikliniken Bergen kundekveld i samarbeid med klesbutikken Calis.

Her blir det gode tilbud på klær, 25 % rabatt på behandling av pigmenter og sprengte blodkar med IPL samt
20 % rabatt på AK Skincare. Det blir også konkurranse med utlodding av Dermapen-behandling.Vi serverer drikke og snacks og er tilgjengelige dersom du har ting du lurer på.

Begrenset med plasser; vær tidlig ute med å melde deg på til bergen@akademikliniken.no. Du kan lese mer om calis på calis.no

Trondheim
Onsdag den 14. mars fra 17.00-19.00 er du velkommen til kundekveld hos Akademikliniken Trondheim hvor skjønnhet vil være i fokus.

Vi tilbyr 25% på behandling av pigmenter og sprengte blodkar med IPL (laser) som bookes i løpet av kvelden (behandling må utføres innen en uke) og 20% rabatt på AK Skincare. I tillegg vil vi ha konkurranse med fine premier og by på lett servering.

Begrenset med plasser; vær tidlig ute med å melde deg på til trondheim@akademikliniken.no eller på telefon 73 51 54 51

Stavanger
Torsdag 15. mars er det damenes aften i Stavanger sentrum.

Her blir det kundekveld og aktiviteter i utvalgte butikker i Stavanger sentrum. Akademikliniken har åpent til 21:00 og både kosmetisk sykepleier og hudpleier vil være tilgjengelig denne kvelden.

Vi tilbyr gratis farging av bryn for de som kommer innom,  og har svært gode tilbud hele kvelden, både på behandlinger og på AK Skincare. Vi serverer drikke og snacks og er tilgjengelige dersom du har ting du lurer på. Kom gjerne innom for en hyggelig prat.

Oslo/Smestad
Tirsdag 20. mars fra kl 17.00-18.30 er du velkommen til kundekveld hos Akademikliniken Smestad, hvor skjønnhet vil være i fokus.

Du vil få råd om hvordan du kan behandle ujevn hudtone, pigmenter, solskader og rødhet, samt personlige råd og tips om hva som vil passe best for akkurat din hud. Representant fra Hudhelse vil også komme og snakke litt om melasma.

Vi tilbyr 25% på behandling av pigmenter og sprengte blodkar med IPL (laser) som bookes i løpet av kundekvelden (behandling må utføres innen en uke) og 20% rabatt på AK Skincare. I tillegg vil vi ha konkurranse med fine premier og by på lett servering.

Begrenset med plasser; vær tidlig ute med å melde deg på til jeanette.bergsager@akademikliniken.no.

Alle innlegg for Tilbud