Publisert 2018-10-31

Kremtilbud i november

I november har vi tilbud på flere av våre favoritter fra både Akademikliniken SkinCare og Zo Skinhealth.

krem

 

Akademikliniken Skincare

Vår prisvinnende Pure Glow Oil inneholder høykonsentrert C-vitaminolje som aktivt motvirker tegn på for tidlig aldring i huden og gir en fantastisk glød. Ekstrakt fra blant annet lakrisrot og rabarbra bidrar til å korrigere og redusere ujevnheter i hudtonen.

Før: kr. 1595,-  Nå: kr. 1276,-

 

 

Månedens ZO Skin Health produkt

ZO Wrinkle + Texture Repair er en klar favoritt for deg som ønsker å reversere tegn til aldring og reparere solskader. En innovativ teknologi kombinerer retinol, antioksidanter og anti-irritanter. ZO Wrinkle + Texture Repair har et effektivt leveringssystem som sørger for rask levering av retinol til dermis. ZO Exfoliation Accelerator har en unike sammensetning av glykol og melkesyre for en effektiv eksfoliering og fornyelse av hudoverflaten.

Brukt i kombinasjon med ZO Wrinkle + Texture Repair vil man oppnå en raskere fornyelse av huden for et optimalt resultat. 

  • Kjøp ZO Wrinkle + Texture Repair,
  • få ½ pris på ZO Exfoliation AcceleratorOrdinært: 2.890,- NÅ: 2.393,-

 

For å bremse aldring og reparere huden, inneholder ZO Growth Factor Serum to effektive peptider i kombinasjon med antioksidanter og aminosyrer. Dette er ingredienser kjent for å styrke produksjonen av kollagen samt fremme og gjenopprette hudens balanse, styrke og elastisitet. Med ZO Growth Factor Serum oppleves huden yngre, med mer spenst, jevnere hudtone og færre fine linjer. 

  • Kjøp ZO Growth Factor Serum
  • Få reisestørrelse på ZO Exfoliating PolishOrdinært: 2.003,-  NÅ: 1.795,- 

 

Ønsker du en gratis hudkonsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleier eller hudpleier?

Finn din nærmeste klinikk her 

Alle innlegg for Tilbud