Publisert 2019-04-29

Kom mai du skjønne milde – Gode tilbud fra ZO Skin Health i mai

Endelig er det vår med herlig lys og varme. For å sikre god beskyttelse på de lange og fine mai dagene har vi flere gode deals fra ZO Skin Health på alle våre klinikker i hele mai.

Visste du at våre kosmetiske sykepleiere tilbyr gratis hudkonsultasjon? Under konsultasjonen vil du få råd og veiledning om produkter og behandlinger tilpasset akkurat deg og din hud.

Book time her>

Få umiddelbar glød og jevnere hudtone med ZO Exfoliating Polish og ZO Brightalive

ZO Brightalive Skin Brightener
Denne retinolfrie formuleringen lysner og demper fremtoningen av mørke flekker og ujevn hudtone, samtidig som den forebygger ny pigmentering. Naturlige enzymer eksfolierer mens hydratorer tilfører og gjenoppretter fuktighet i huden. ZO Brightalive inneholder kraftige antioksidanter som beskytter og forebygger fremtidige aldringstegn.

ZO Exfoliating Polish

En mykgjørende skrubb med svært finkornede magnesiumkrystaller som skånsomt eksfolierer døde hudceller, fremmer en sunn blodsirkulasjon og stimulerer cellefornyelsen. Den løser opp talg og motvirker tilstoppinger. ZO Exfoliating Polish gir en umiddelbar klar, glatt og jevn hud.

Kampanjepris: 1.885,-  Verdi: 2.230,-

ZO Daily Sheer

• Vann og svetteresistent (80 min) solkrem som trekker raskt inn i huden og gir en lett og matt finish. Passer til alle hudtyper og den er førstevalget for mange med fet eller blank hud på grunn av sin mattende effekt
  • Avansert trippelformulering med kjemiske filter, fraksjonert melanin og ZOX12™. Beskytter mot UVA-/UVB-stråling, HEV- (høyenergisk synlig) lys og IR-A (infrarød stråling).
  • ZOX12™, et 12 timers langtidsvirkende antioksidant kompleks med A, C og E vitamin, beskytter huden mot frie radikaler og forebygger tidlige aldringstegn.

ZO Daily Power Defense

• Lett krem med kraftige antioksidanter og DNA reparerende enzymer som støtter hudens naturlige reparasjonsprosess.
  • Bidrar til å sikre en sterk og sunn hudbarriere og reduserer skader som forårsakes av blant annet UV-stråler og forurensning.
  • Anti-age formulering med retinol bidrar til å minimere og forebygge linjer og rynker.

Kampanjepris: 2.450,-  Verdi: 2.885,-

Getting Skin Ready

ZO GSR-kit er perfekt til ferie og reiser med produkter i reisestørrelse.
Et «start-kit» som tilbyr de tre essensielle trinnene på veien mot en sunn og frisk hud.
Effekten av «GSR» er dokumentert og publisert i «Journal of Drugs in Dermatology».
Et GSR-Kit inneholder:
ZO Gentle Cleanser 60 ml
ZO Complexion Renewal Pads 30 stk
ZO Exfoliating Polish 16,2g

Ønsker du å få med deg et eller fler av tilbudene i mai? Eller har du spørsmål vedrørende produktene fra ZO Skin Health? Ta kontakt med din nærmeste klinikk! Finn din nærmeste klinikk her>

Alle innlegg for Tilbud