Publisert 2022-03-01

Månedens tilbud på Akademikliniken Skincare

Ønsker du et serum som hjelper til med å jevne ut hud og hudtone, samtidig som du motvirker urenheter? Da kan vi anbefale Pure Active Serum fra Akademikliniken Skincare. Pure Active Serum er et kraftig AHA-serum som har en cellefornyende og helbredende effekt.

Hva gjør den:
Takket være sin cellefornyende evne jevner den effektivt ut både hudtone og struktur.

Den motvirker og tar vare på solskader samt urenheter, kviser og innkapslinger.

Perfekt selv for menn som ofte blir trukket med gjenstridige barberfinner.

Hva inneholder den:

• Glykolsyre - eksfolierer, øker kollagen, jevner ut pigmentering
  • Mandelsyre - eksfolierer, jevner ut pigmentering
  • Salisylsyre - eksfolierer, anti-inflammatorisk
  • Azelainsyre - eksfolierer, øker kollagenproduksjonen og jevner ut.
  • Hexylresorcinol - antioksidant som beskytter og undertrykker hyperpigmentering.
  • Hyaluronsyre og Xylitol - fukter.

Hvordan bruke det:
Påfør en pumpe (veldig bra) på renset hud og lett fuktet hud, avslutt med en tilpasset krem. Vær forsiktig med øyeområdet. Produktet kan brukes morgen og kveld - med en viss forsiktighet og gjerne i samråd med hudlege. En påføring per dag er imidlertid vanligvis nok. For mer sensitive hudtyper anbefaler vi at du blander noen dråper med mykgjøringsmiddelet ditt før påføring.

Hvem passer dette for:
Alle hudtyper bortsett fra de mest sensitive. Ikke i kombinasjon med reseptbelagte eksfolierende medisiner. Introduser med litt forsiktighet, vi anbefaler påføring annenhver kveld den første uken.

Alle innlegg for Tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.