Publisert 2021-09-20

Kjøp Texture Repair og Polish. Få Firming Serum på kjøpet.

Kjøp ZO Wrinkle+ Texture Repair og ZO Exfoliating Polish.
Få 1 stk ZO Firming Serum 28 ml på kjøpet.

Wrinkle+ Texture Repair bekjemper dype linjer og forbedrer hudstrukturen.

Exfoliating Polish fjerner døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen i tillegg til å løse opp talg og tilføre fuktighet. Dette gir deg umiddelbar glatt og klar hud.

Firming Serum styrker huden, reduserer inflammasjon og forebygger mot skader og for tidlig aldring.

Tilbudet gjelder t.o.m 15. oktober 2021

Alle innlegg for Tilbud