Publisert 2021-09-20

Kjøp Texture Repair og Polish. Få Firming Serum på kjøpet.

Kjøp ZO Wrinkle+ Texture Repair og ZO Exfoliating Polish.
Få 1 stk ZO Firming Serum 28 ml på kjøpet.

Wrinkle+ Texture Repair bekjemper dype linjer og forbedrer hudstrukturen.

Exfoliating Polish fjerner døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen i tillegg til å løse opp talg og tilføre fuktighet. Dette gir deg umiddelbar glatt og klar hud.

Firming Serum styrker huden, reduserer inflammasjon og forebygger mot skader og for tidlig aldring.

Tilbudet gjelder t.o.m 15. oktober 2021

Alle innlegg for Tilbud

Få nyheter direkte

Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/