Publisert 2021-10-28

Kjøp nye Retinol Skin Brightener, få Brightalive 30 ml

Nye ZO Retinol Skin Brightener er laget med en ny formulering som inneholder bl.a Retinol og plantederivert Bakuchiol,
en innovativ kombinasjon som jobber målrettet for å skape en jevnere og klarere hudfarge og gi en sunnere hud.
Kjøper du nye Retinol Skin Brightener, får du 1 stk. Brightalive 30 ml på kjøpet.

Priser ZO Retinol Skin Brightener
1% 1595,-, 0.5% 1545,-, 0.25% 1395,-

Tilbudet gjelder frem til 30. november 2021.

Alle innlegg for Tilbud