Publisert 2022-03-01

Månedens ZO Skin Health tilbud

KAMPANJE #1: Kjøp valgfri Retinol Skin Brightener + Brightalive og få Getting Skin Ready Kit

ZO RETINOL SKIN BRIGHTENER har retinol som er ytterligere forsterket med bakuchiol for effektivt å forbedre en ujevn hudfarge, og beskytte mot fremtidig misfarging. Effekten av nye ZO Retinol Skin Brightener er dokumenter i et 12 uker langt klinisk studie hvor deltakerne fikk en jevnere hudfarge etter bare 4 uker. Finnes med 3 ulike styrker retinol – 0,25%, 0,5% og 1%.

ZO BRIGHTALIVE har en presis, målrettet og multimodal teknologi som gjør det mulig å oppnå en klarere hud med en jevnere hudfarge uten å sensitivisere eller irritere huden. Med kliniske bevis bidrar ZO Brightalive til å redusere mørke flekker og gi en klarere hud med en lysere, jevnere hudtone.

ZO GETTING SKIN READY KIT
Selve fundamentet i alle ZO Program som består av rens, skrubb og toner.

• Gentle Cleanser 60 mL / 2 Fl. Oz.
  • Exfoliating Polish Net 16.2 g / 0.57 Oz.
  • Complexion Renewal Pads 30 Pads

Gave verdi: 732,-

KAMPANJE #2: ZO Glow Kit​​​​​​​

Perfekt som «quick fix» for huden!

Dette er en hjemmebehandling som øker eksfolieringen og tilfører antioksidanter slik at huden blir klarere og jevnere med mer glød. Anbefales en kveld i uken.

INNEHOLDER

Enzymatic Peel 50 mL

10% Self-Activating Vitamin C 20mL

Exfoliating Accelerator 30mL

Pris: 1590,-

Verdi: 1980,-

KAMPANJE #3 ZO Brightening Sheet Masque 3-pack

ZO Brightening Masque er en dukmaske som jobber for en jevnere, klarere hud med mer glød. Ypperlig før fest – eller bare når du trenger det lille ekstra. Masken dekker hele ansiktet – også øyelokkene og sikrer en umiddelbar glød. Benyttes etter vask og eksfoliering. La den gjerne virke i 10-15 minutter.

Utpris inkl. mva.: 495,-
Verdi en maske: 200,-

Tilbudene gjelder frem til 31/3-22.

Alle innlegg for Tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required

Jeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.