Publisert 2022-03-01

Månedens ZO Skin Health tilbud

KAMPANJE #1: Kjøp valgfri Retinol Skin Brightener + Brightalive og få Getting Skin Ready Kit

ZO RETINOL SKIN BRIGHTENER har retinol som er ytterligere forsterket med bakuchiol for effektivt å forbedre en ujevn hudfarge, og beskytte mot fremtidig misfarging. Effekten av nye ZO Retinol Skin Brightener er dokumenter i et 12 uker langt klinisk studie hvor deltakerne fikk en jevnere hudfarge etter bare 4 uker. Finnes med 3 ulike styrker retinol – 0,25%, 0,5% og 1%.

ZO BRIGHTALIVE har en presis, målrettet og multimodal teknologi som gjør det mulig å oppnå en klarere hud med en jevnere hudfarge uten å sensitivisere eller irritere huden. Med kliniske bevis bidrar ZO Brightalive til å redusere mørke flekker og gi en klarere hud med en lysere, jevnere hudtone.

ZO GETTING SKIN READY KIT
Selve fundamentet i alle ZO Program som består av rens, skrubb og toner.

  • Gentle Cleanser 60 mL / 2 Fl. Oz.
  • Exfoliating Polish Net 16.2 g / 0.57 Oz.
  • Complexion Renewal Pads 30 Pads

 

Gave verdi: 732,-

KAMPANJE #2: ZO Glow Kit​​​​​​​

Perfekt som «quick fix» for huden!

Dette er en hjemmebehandling som øker eksfolieringen og tilfører antioksidanter slik at huden blir klarere og jevnere med mer glød. Anbefales en kveld i uken.

INNEHOLDER

Enzymatic Peel 50 mL

10% Self-Activating Vitamin C 20mL

Exfoliating Accelerator 30mL

Pris: 1590,-

Verdi: 1980,-

KAMPANJE #3 ZO Brightening Sheet Masque 3-pack

ZO Brightening Masque er en dukmaske som jobber for en jevnere, klarere hud med mer glød. Ypperlig før fest – eller bare når du trenger det lille ekstra. Masken dekker hele ansiktet – også øyelokkene og sikrer en umiddelbar glød. Benyttes etter vask og eksfoliering. La den gjerne virke i 10-15 minutter.

Utpris inkl. mva.: 495,-
Verdi en maske: 200,-

Tilbudene gjelder frem til 31/3-22.

Alle innlegg for Tilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates requiredJeg gir mitt samtykke til at Akademikliniken behandler mitt navn, e-postadresse, hjemby og interesseområde for å sende ut nyhetsbrev og informasjon om virksomheten, fordeler samt rabatter via e-post.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


Tilbakekalling av samtykke

Du har rett til å når som helst tilbakekalle ditt samtykke ved å gi beskjed til Akademikliniken. Dette gjør du ved å sende en e-post til privacy@akademikliniken.no. I tilbakekallelsen må det fremgå hvem du er og hvilke personopplysninger tilbakekallelsen gjelder. Tilbakekallelse av samtykke innebærer at Akademikliniken ikke kan fortsette å behandle dine personopplysninger dersom ikke annen lovlig grunn foreligger. Akademikliniken skal informere deg dersom en slik lovlig grunn foreligger. Den behandling av personopplysninger som du har gitt samtykke til og som allerede har pågått frem til tilbakekallelsen er gjort, er dog lovlig og omfattes derfor ikke av tilbakekallelsen. Du kan også melde deg av ved å trykke på avmeldingslinken i et av Akademiklinikens nyhetsbrev.

For informasjon om hvordan Akademikliniken behandler dine personopplysninger og dine rettigheter som registrert – les mer på https://www.akademikliniken.no/personvernerklaering/