Publisert 2019-05-29

Juni-tilbud fra ZO Skin Health og Colore Science

ZO Skin Health

Kraftig anti-age duo som også forebygger ujevn hudtone fra ZO Skin Health. Perfekt som “Before & after sun” produkter. Brukes hver for seg, 10% Vitamin-C morgen og Growth Factor Serum kveld.

• ZO 10% Vitamin C Self-activating:
    Unik formulering med stabilisert askorbinsyre som fornyer hudoverflaten, og gir fantastisk glød til huden. C-vitamin stimulerer kollagenproduksjonen og bidrar til å minimere fine linjer og rynker. Korrigerer eksisterende pigmentering samt forebygger ujevn hudtone.
  • ZO Growth Factor Serum:
    Dokumentert virkning med vekstfaktorer i et effektivt leveringssystem. Forebygger fremtidige aldringstegn og gjør uttrykkslinjer mykere. Anti-inflammatoriske ingredienser beroliger og styrker huden.

Kampanjepris: 2390,-  Verdi: 2990,-

Freshe øyne – hver dag med Concentrate Kit + Total Eye 3-in-1 Spf 35 fra Colore Science. Nå får du alt dette, i tillegg til en toalettmappe til en svært gunstig pris (Nå: 1660,-  Verdi: 2080,-).

• Total Eye™ 3-in-1 Renewal Therapy Spf 35
    Et behandlende øyeprodukt med concealer som kamuflerer mørke ringer, Spf 35 for solbeskyttelse og effektive ingredienser som gjenoppretter fuktbalanse og forbygger linjer og rynker.
  • Total Eye™ Concentrate Kit med Treatment Masks
    Kraftig konsentrat som virker mens du sover. Gir umiddelbar kjølende effekt, hydrerer og jobber langsiktig for å redusere aldringstegn rundt øynene.
    Kjølende øyemasker med virksomme ingredienser som hydrerer, reduserer «puffy eyes», samt minimerer linjer og rynker.

Ønsker du å få med deg et eller fler av tilbudene i juni? Eller har du spørsmål vedrørende produktene fra ZO Skin Health eller Colore Science? Ta kontakt med din nærmeste klinikk! Finn din nærmeste klinikk her>

Alle innlegg for Tilbud