Julekalender luke 3 med gode tilbud fra Akademikliniken

Publisert 2017-12-11

Julekalender luke 3

Julekalender luke 3

 

Hudpleie/Hudterapeut

Eksklusivt tilbud kalender luke 3:

  • Hårfjerning behandling (armhule og bikinilinje)*

Veiledende pris: 1.700kr, NÅ pris 1.360kr.

  • Day Maximal Sense SPF 50 *

Veiledende pris: 390kr, NÅ pris 300kr.

 

 

Benytt deg av tilbudet, ved å gå inn på Web booking, og book en time hos en av våre Kosmetiske sykepleiere med koden «jul03».

 

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd

 

Skal du ha på deg festklær med stropper, eller ønsker du bare å få fjernet uønsket hårvekst. Eller er du rett og slett lei av å barbere, eller å vokse hårene? Da er IPL hårfjerning noe for deg.

IPL (Intense Pulsed Light) er teknisk sett ikke definert som en laser. IPL, i motsetning til lasere, bruker hvitt lys bestående av mange bølgelengder sammenlignet med lasere som bare bruker 1 bølgelengde. IPL har med sitt brede spekter av bølgelengder, evnen til effektivt å behandle mange forskjellige tilstander.

IPL kan brukes til å behandle:

Vår IPL er nå mer effektiv, da den har et ekstra filter som fjerner det infrarøde lyset (dette absorberes av væsken i vevet). Dette utgjør en sikrere behandling som er mer effektiv ved at den bruker mindre energi og ikke trenger utvendig avkjøling.

For å kunne utføre en behandling, skal man ikke være brun, og man må ikke ha vært i solen, eller brukt selvbruningskrem, de siste 4 ukene. Gravide behandles ikke.

I etterkant av behandlingen kan du beskytte ansiktet, hals og hender med Day Maximal Sense SPF 50.

Day Maximal Sense SPF 50 er en fuktighetsgivende solbeskyttelse med anti-aging egenskaper som gir høy UV-beskyttelse mot både UVA og UVB stråler og som fungerer utmerket under make-up.

Bruk en god mengde fordelt på ansikt, hals og bryst som siste produkt daglig. Smør minst 15 minutter før soleksponering. Smør på nytt etter 1-2 timer ved aktiv soling, dersom du har svettet, badet eller tørket deg.

*Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud. Tilbudet vil vare fra mandag 11. desember til 17. desember (uke 50). Tilbudet på behandlingen gjelder online booking med kode «jul03», og behandlingen må skje innen 17.12.2017. Tilbudet på produkt gjelder i alle våre klinikker (Ullevål, Smestad, Trondheim, Stavanger og Bergen).

Alle innlegg for Tilbud