Julekalender luke 2 med gode tilbud fra Akademikliniken

Publisert 2017-12-04

Julekalender luke 2

Julekalender luke 2

 

Hudpleie/Hudterapeut

Eksklusivt tilbud kalender luke 2:

 • Hydrafacial dyprens behandling*

Veiledende pris: 1.500kr, NÅ pris 1.275kr.

 • To-go travel-kit Pure Berry Toner og Pure Radiance Cleanser*

Veiledende pris: 260kr, NÅ pris 200kr.

 

Benytt deg av tilbudet, ved å gå inn på Web booking, og book en time hos en av våre Kosmetiske sykepleiere med koden «jul02».

 

175d2629230e54ca50eace4de5a72fbd

 

Hydrafacial er en avansert dyprens som er kjempefin i kombinasjon med andre behandlinger. Det er en ikke-medisinsk behandling som behandler på overflaten. Behandlingen passer fint å kombinere med medisinske behandlinger.

Medisinske behandlinger som laser, injeksjoner eller andre medisinske kremprogrammer, kan være fint å kombinere med denne behandlingen. Du kan enten gjøre det som en engangs behandling før du skal noe spesielt, eksempelvis bryllup eller fest. Eller så kan dette utføres som vanlig hudpleie, gjerne hver 6. uke.

 

Hydrafacial er en avansert dyprens hvor vi benytter flere trinn:

 1. Renser med vakuum og åpner opp porene
 2. Legger på en kjemisk peel
 3. Støvsuger hvor vi benytter kraftig vakuum til å dra opp det som ligger i porene
 4. Sluse inn fukt med masse antioksidanter hvor porene lukker seg

I etterkant av behandlingen kan du opprettholde en ren hud med gode produkter fra Akademikliniken. Mens du er på farten i desember måneden.

 

 

Travel-pack

Pure Berry Toner er et fuktgivende ansiktsvann proppfullt av antioksidanter fra blant annet Vitamin C, bringebær og granateple. Glukosamin, beta-glukan og aloe vera gir rikelig fuktighet, mens huden styrkes og forbedres. Peptider bidrar til å gi en oppstrammende og utjevnende effekt. Brukes på renset hud for ekstra oppfriskning av huden før serum og solfaktor. Kommer nå som en hendig mist.

 • Beskyttende med bærekstrakter
 • Passer for alle hudtyper som trenger fuktighet
 • Fuktgivende og forfriskende, selv etter sminke
 • Funker, også som en settingspray.

Pure Radiance Cleanser er en lett eksfolierende og fuktighetsgivende rensegele, som effektivt fjerner skitt, sminke og overskuddstalg uten å forstyrre hudens barrierefunksjon. Fruktsyrer og enzymer fjerner døde hudceller, og bidrar til bedret overflatestruktur. Botaniske ekstrakter som aloe vera, bringebær, lakris og kamille forhindrer rødhet og irritasjon mens blant annet Panthenol gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse. Huden etterlates ren og frisk med forbedretglans og vitalitet. Bruk 1 pumpe morgen og kveld for rens og fjerning av sminke. Skyll med vann, og avslutt med Pure Berry Toner.

 • Lett rensing med fruktekstrakter fra granateple og økologiske bringebær
 • Passer for alle hudtyper
 • Lett eksfolierende

*Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud. Tilbudet vil vare fra mandag 4. desember til 10. desember (uke 49). Tilbudet på behandling gjelder online booking med kode «jul02», og behandlingen må skje innen 10.12.2017. Tilbudet på produkt gjelder i alle våre klinikker (Ullevål, Smestad, Trondheim, Stavanger og Bergen).

Alle innlegg for Tilbud