Publisert 2019-09-01

Det vil du ikke gå glipp av – 50% på ansiktsoljer fra AK Skincare

Ansiktsoljer gir næring og inneholder rikelig med pleiende, beskyttende og reparerende ingredienser. I hele september får du hele 50% rabatt på alle oljer fra Akademikliniken Skincare.

• Pure Retin Oil er en A-vitaminolje forsterket med superingrediensen Bakuchiol, som er et naturlig alternativ til retinol. Pure RetinOil virker stimulerende på hudens cellefornyelse, forbygger aldring av huden, reparerer solskader og virker pigmentutjevnende.

Pris: Før kr. 1495,-. Nå kr. 745,-

• Vår prisvinnende Pure Glow Oil inneholder høykonsentrert C-vitaminolje som aktivt motvirker tegn på for tidlig aldring i huden og gir en fantastisk glød. Ekstrakt fra blant annet lakrisrot og rabarbra bidrar til å korrigere og redusere ujevnheter i hudtonen.

Pris: Før kr. 1495,-. Nå kr. 745,-

Begge oljene fås kjøpt på alle våre klinikker>

Tilbudet gjelder i perioden 1-30.9.2019.

Alle innlegg for Tilbud