Publisert 2019-10-28

Flotte tilbud fra ZO Skin Health

Kjøp  ZO Growth Factor Serum, få ZO Enzymatic Peel 50 ml (full størrelse) i gave.

ZO Growth Factor Serum:
Dokumentert virkning med vekstfaktorer som oppregulerer produksjonen av kollagen og hyaluronsyre, for en sunnere hud. Produktet forebygger fremtidige aldringstegn og gjør uttrykkslinjer mykere.
ZO Enzymatic Peel:
Eksfolierer skånsomt med enzymer og glykolsyre. Forsterker effekten av andre produkter og gir fantastisk glød til huden.

Kjøp  ZO Wrinkle + Texture Repair, få ZO Gentle Cleanser 60 ml i gave  + lekker mappe

ZO Wrinkle + Texture Repair:
Ved hjelp av retinol og mikroemulsjons – teknologi, bidrar dette produktet til å redusere fine linjer, rynker og aldringstegn. Forbedrer hudens tekstur og fasthet, samt forebygger mot fremtidige skader.

ZO Gentle Cleanser:
En mild rensegele som effektivt fjerner urenheter og rengjør porene. Passer for alle hudtyper.

Tilbudet gjelder ved alle våre klinikker i perioden 28.10-30.11.

>Finn din nærmeste klinikk.

Alle innlegg for Tilbud