Publisert 2019-11-26

Flere gode tilbud fra ZO Skin Health

Nå har vi flere gode tilbud fra ZO Skin Health i våre klinikker

Pads kjøp 1, få 1/2 pris på nr. 2

ZO Complexion Renewal Pads:
Reduserer overflødig talg og tilstoppede porer, samtidig som den har en mattende effekt. Kan brukes hver dag.

2 x ZO Complexion Renewal pads
Pris: 893,- Spar: 297,-

ZO Oil Control Pads:
2 % Salisylsyre fjerner overflødig talg, smuss og døde hudceller. Bidrar til å dempe talgproduksjonen og reduserer store porer. Reduserer urenheter og forebygger nye utbrudd.

2 x ZO Oil Control pads
Pris: 1214,- Spar: 404,-

Finn din nærmeste klinikk>

ZO LUXURY GIFT – Kjøp ZO Firming Serum, få ZO Intense Eye Repair 8 ml & lekker mappe

ZO Firming Serum:
Ultramildt, lett og oljefritt produkt. Formulert for å forme og stramme huden for en mer definert ansiktskontur.

Pris: 2495,-

ZO Intense Eye Repair:
Denne fuktgivende øyekremen inneholder stabilisert retinol og avanserte peptider som bidrar til å styrke huden og minimere fine linjer og rynker rundt øynene. Lysreflekterende pigmenter reduserer synligheten av mørke ringer under øynene.

Finn din nærmeste klinikk>

ZO CRÈMES – Kjøp ZO Renewal Crème eller ZO Recovery Crème, få mini ZO Exfoliating Polish i julegave

ZO Renewal Creme:
En lett krem tilpasset alle hudtyper, også fet hud. Innkapslet retinol bidrar til å redusere fine linjer, mens antioksidanter og antiirritanter beskytter og roer ned huden.

Pris: kr. 1095,-

ZO Recovery Creme:
Beroligende, rik krem for tørr og sensitiv hud. Ceramider hydrerer og forebygger tap av fuktighet, mens retinol bidrar til å redusere fine linjer og rynker. Styrker hudbarrieren for en sunnere hud.

Pris: kr.  1095,-

CHRISTMAS FROM COLORESCIENCE – KJØP CS CONCENTRAT KIT, FÅ 50% PÅ CS TOTAL EYE

TOTAL EYE™ 3-IN-1 RENEWAL THERAPY SPF 35
Et behandlende øyeprodukt med concealer som kamuflerer mørke ringer, Spf 35 for solbeskyttelse og effektive ingredienser som gjenoppretter fuktbalanse og forbygger linjer og rynker.

TOTAL EYE™ CONCENTRATE KIT MED TREATMENT MASKS
Kraftig konsentrat som virker mens du sover. Gir umiddelbar kjølende effekt, hydrerer og jobber langsiktig for å redusere aldringstegn rundt øynene.
Kjølende øyemasker med virksomme ingredienser som hydrerer, reduserer «puffy eyes», samt minimerer linjer og rynker.

Nå: 1635,-  Verdi: 2080,-

Alle innlegg for Tilbud