Publisert 2019-11-17

25% på injeksjonsbehandlinger

Enten du vil redusere bygge opp volum i lepper eller kinn eller forbedre din hudkvalitet har vi ekspertisen som kan hjelpe deg med å oppnå resultatet du ønsker.

Fra 18.november og ut måneden får du 25% rabatt på alle* injeksjonsbehandlinger.

KOMBINASJONSBEHANDLINGER – FOR ET OPTIMALT REULTAT

Hos Akademikliniken tilbyr vi injeksjonsbehandlinger fra markedets ledende leverandører, og kan kombinere flere former for injeksjonsbehandlinger for et skreddersydd og optimalt resultat.

• Fillerbehandling benytter vi for å skape volum og kontur til leppene. Man kan også redusere fine linjer, erstatte tapt volum i kinnben, kjeve, hake og mye mer.
  • Skinbooster er en behandlingskur som tilfører huden hyaluronsyre gjennom mikroinjeksjoner i huden. Behandlingen stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin, og huden vil kunne gjenvinne en del av sin elastisitet og ungdommelige fasthet.

HVA ER DINE ØNSKER OG FORVENTNINGER?

Det er viktig for oss å vite hva du ønsker å oppnå med behandlingen. Derfor tilbyr vi alle pasienter en uforpliktende konsultasjon hos en av våre dyktige kosmetiske sykepleiere i forkant av behandlingen. Sammen vil dere finne ut hva som passer best for akkurat deg.

Hos Akademikliniken jobber kun autorisert helsepersonell med injeksjonsbehandlinger. Slik kan du føle deg trygg ved å velge Akademikliniken.

Vil du vite mer om hvilke områder vi behandler med filler? Les vår fillerguide!

Book time til behandling>

Oppgi koden: Inj11 ved bestilling av time.

*Tilbudet gjelder ikke behandling hos plastikkirurg eller Julie Horne. Gjelder ikke behandling med Belkyra eller sklerosering.

Alle innlegg for Tilbud